Ξετρελαμένη με την εγγονή της - Το τρυφερό βίντεο της Χριστίνας Παππά μέσα από το σπίτι του γιου της

Δεν σταμάτησε να την έχει στην αγκαλιά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πως και πως περίμενε η Χριστίνα Παππά να έρθει στον κόσμο η εγγονή της, παιδί του μοναχογιού της που απέκτησε με την σύντροφό του, Άννα Μπεζάν (δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τον τοκετό). Τώρα λοιπόν που ήρθε στον κόσμο, δεν την αφήνει από την αγκαλιά της.

Το ζευγάρι λοιπόν χθες 25/10, προσκάλεσε τη Χριστίνα Παππά στο σπίτι και έφαγαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν το όνομα του Δημήτρη Παππά οικογενειακώς.

Ξετρελαμένη με την εγγονή της η γιαγιά δεν σταμάτησε να την έχει στην αγκαλιά της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να την κρατάει την ώρα που τα παιδιά της πίσω ετοίμαζαν το τραπέζι.

Το βίντεο της Χριστίνας Παππά με την εγγονή της

Τα τρυφερά λόγια της Χριστίνας Παππά για την Άννα Μπεζάν

«Νιώθω υπέροχα. Είναι δώρο ζωής. Οι ωραιότερες μέρες της ζωής μου είναι η 16η Ιουλίου που γέννησα τον Δημήτρη και 25 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα. Τώρα στην αρχή δε μπορώ να βοηθήσω επειδή σέβομαι το ζευγάρι. Κάθισα στην αρχή επειδή μου το ζητήσανε στο σπίτι τους. Σέβομαι το ζευγάρι.

Ελληνίδα μάνα είμαι, πεθερά δεν… Από εκεί και πέρα δεν είναι ότι θα ράψω και το στόμα μου, αν δω κάτι που δε μου αρέσει θα το πω με τον δικό μου τον ωραίο τρόπο. Πάω πάνω από την κούνια του μωρού, την κοιτάζω και της λέω, “Χριστίνα, άσε να λέει η μάνα σου, μόλις μεγαλώσεις σε έχω πάρει και φύγαμε”.

Για την Άννα τη νύφη μου να πω ότι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Γλυκύτατη, τρυφερή, τρομερή ηθοποιός γιατί την παρακολουθούσα πριν τη γνωρίσω από κοντά και τη θαύμαζα. Είναι καλή σύζυγος και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και η Χριστίνα ήρθε στη ζωή μας» είπε η Χριστίνα Παππά.