Περνά στην αντεπίθεση η Ζέτα Δούκα στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη

Δείτε αναλυτικά τί συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Περνά στην αντεπίθεση η Ζέτα Δούκα στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη

Το πρωί της Τετάρτης (26/10) η Ζέτα Δούκα βρέθηκε στο Εφετείο Αθηνών καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη, με την πρώτη να περνά στην αντεπίθεση.

Μάλιστα, εκεί βρέθηκε επίσης και η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» όπου η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε κάποιες δηλώσεις λίγο πριν από τη δίκη.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αποκαλύψει την ψυχολογική και σωματική βία που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη, αποκάλυψη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού στην συνέχεια είδαμε να δημιουργέιτε σιγά σιγά το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει και απασχολεί μέχρι και σήμερα.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη

«Δεν περιμένω συγγνώμη» - Η αναφορά της Ζέτας Δούκα στον Κιμούλη και την δικαστική τους διαμάχη

Στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 19/9 η Ζέτα Δούκα, η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας από τον ηθοποιό, ο οποίος της έκανε πριν μερικές μέρες αγωγή.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες.

Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» κατέληξε η ηθοποιός.

.