«Άι στο δι@ολο! Αυτό θα έκανα;» - Το άγνωστο περιστατικό που έκανε έξαλλο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άι στο δι@ολο! Αυτό θα έκανα;» - Το άγνωστο περιστατικό που έκανε έξαλλο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα από τα ονόματα που συζητιούνται έντονα αυτό το διάστημα στα media εξαιτίας του νέου του έργου, Maestro, το οποίο "έσκισε" σε νούμερα τηλεθέασης στα δύο επεισόδιά του. Έτσι, λοιπόν, την Τετάρτη 26/10 βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την ζωή του γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέλυσε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής ως σκηνοθέτης, τονίζοντας πως το κοινό, αλλά και πολλοί άλλοι άνθρωποι σε αντίστοιχη θέση δεν καταλάβαιναν την λογική του και θεωρούσαν πως προχωρούσε σε ακρότητες.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην περίοδο που αισθάνθηκε πως κουράστηκε και χρειάστηκε ένα διάλειμμα από τη δουλειά του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το γεγονός πως είχε περάσει από κάστινγκ για μία από τις μεγαλύτερες ταινίες που έγιναν ποτέ.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον χώρο της υποκριτικής

«Από τα κανάλια είχα αμφισβήτηση και άρνηση στην αρχή της καριέρας μου. Δεν επηρεάστηκα γιατί είχα όλη την ορμή και το πείσμα. Όταν είσαι 24 ετών και κάνεις αυτό που αγαπάς νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο! Είχα ταχύτητα, αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Όλοι έχουμε τα θέματα μας. Τώρα λόγω ηλικίας σε κάποια πράγματα έχουμε ωριμάσει. Συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Βρέθηκα στους “Φρουρούς της Αχαΐας” μέσα από μια αγγελία. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική», αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Σήμερα λόγω και ηλικίας σε κάποια πράγματα νομίζω, όπως σε όλους μέσα μας, ένα κομμάτι έχει ωριμάσει και ένα κομμάτι έχει ηρεμήσει. Ένα κομμάτι μας έχει, όχι κατασταλάξει, συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και είσαι πιο ήσυχος με αυτό. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν στους Φρουρούς της Αχαϊας αν και οι Απαράδεκτοι προβλήθηκαν πρώτοι! Σαν γυρίσματα δηλαδή έκανα ήδη έναν χρόνο στους Φρουρούς της Αχαϊας απλά ζήτησαν στους Απαράσεκτους έναν πιτσιρικά από το διπλανό πλατό».

«Μέσα από όλες αυτές τις σεναριακές ακρότητες, αυτό που δεν καταλάβαινα τότε, ήταν πως ναι μεν λειτουργούσαν σαν ένα όχημα προκειμένου να πω κάποια πράγματα. Πάντα από πίσω υπήρχαν και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να μέναμε στο κομμάτι της μάνας και της κόρης ή στη "διαμάχη" με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιδί. Όμως δεν καταλάβαινα την ακρότητα τόσο πολύ όταν την έφτιαχνα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι υπήρχε κάποιες στιγμές μια νεανική αφέλεια», πρόσθεσε έπειτα.

Η αποκάλυψή του για την ταινία του εξωτερικού που έκανε κάστινγκ

Και δήλωσε: «Η σχέση μου με την δουλειά είναι ερωτική. Όχι μόνο για μένα, νομίζω όλοι όσοι κάνουν αυτή τη δουλειά».

«Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, αλλά δεν μου έλεγε για ποια ταινία είναι. Μου είπε ότι είναι για ένα πολύ γνωστό πλοίο που βυθίστηκε. Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό! Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία λέω… "Άι στο δι@ολο! Αυτό θα έκανα;"», αποκάλυψε γελώντας.

«Η ταινία “Ένας άλλος κόσμος” πήρε διανομή στο εξωτερικό και άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στην Αμερική ήρθαν ατζέντηδες και άνθρωποι και εγώ ήθελα να κατεβάσω ρολά από τα πάντα, ήθελα να μη δουλεύω, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Έπαθα burn out. Πήρα αεροπλάνο και έφυγα τρέχοντας. Είχα Έλληνες φίλους στην Αμερική και απέκτησα εκεί μια ζωή. Παράλληλα έγραφα και πήγαινα βόλτες, ήμουν ήρεμος. Δεν ήθελα να δουλέψω. Έγραψα μια ταινία αλλά δεν γυρίστηκε γιατί ήρθε η πανδημία», κατέληξε.