«Μαλ…ας είσαι, φύγε» - Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά που φώναζε έξαλλος στον πατέρα του

Έγινε viral σε λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μαλ…ας είσαι, φύγε» - Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά που φώναζε έξαλλος στον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρά το γεγονός πως έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα με τα κατορθώματά του στο τέννις, έχει προκαλέσει πολλές φορές θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας των δηλώσεών του για διάφορα θέματα κατά καιρούς, γεγονός που δείχνει πως δεν αντιλαμβάνεται που βρίσκεται και τι συμβαίνει γύρω του.

Την Τετάρτη 26/10, ο ίδιος έκανε άλλη μία κίνηση η οποία θα συζητηθεί πολύ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λοιπόν, αντιμετώπισε τον Ντένις Νόβακ στην πρεμιέρα του στη Βιέννη, τον οποίο και κέρδισε με 2 – 0 σετ, όμως το παιχνίδι δεν φαινόταν επιτυχημένο από την αρχή.

Ο Νόβακ έκανε πρώτος μπρέικ στο ματς και αυτό εξόργισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ξέσπασε προς τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο, ζητώντας του να αποχωρήσει από το γήπεδο. Μάλιστα, άρχισε να του φωνάζει στα γαλλικά: «μαλ…ας είσαι, φύγε». Το στιγμιότυπο έγινε viral σε λίγα μόλις λεπτά.

Το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά στον πατέρα του

Πόσο κοστίζει το χλιδάτο αυτοκίνητο που οδηγεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ συχνά στην επικαιρότητα, είτε λόγω των τρομερών αθλητικών του επιδόσεων, είτε λόγω των αναρτήσεων που κάνει στο Twitter , που συνήθως γίνονται αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα.

Η κατάταξή του στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου στο τένις του επιτρέπει να έχει και κάποια προνόμια, όπως τα μεγάλα χρηματικά ποσά, που του εξασφαλίζουν ανέσεις. Πρόσφατα παρουσίασε και το αμάξι του, το οποίο όπως θα δείτε και παρακάτω κοστίζει στην καλύτερη πάνω από 50.000 ευρώ.

Ο ίδιος πρόσφατα άφησε για λίγο τα courts και γύρισε την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία είναι μαζί πολύ καιρό, ωστόσο κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τους είδαμε λοιπόν και σε στιγμές στο Βερολίνο, αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο. Πλέον πάντως έχει επιστρέψει στις προετοιμασίες και στους αγώνες.

Ανέβασε λοιπόν πρόσφατα μια φωτογραφία με το αυτοκίνητό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο δεν είναι άλλο από το Tesla Model 3, το οποίο και φορτίζει, αφού είναι ηλεκτροκίνητο και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Ο Ιούλιος φορτίζει».

H τιμή της έκδοσης Long Range στην Ελλάδα ξεκινά από τα 60.990 ευρώ, ενώ υπάρχουν και οι εκδόσεις “Model 3” και Performance που κοστίζουν 52.900 και 64.990 ευρώ αντίστοιχα.

Ο ίδιος βέβαια και στο παρελθόν μέσα από το Twitter είχε προτρέψει να αγοράσουν όλοι Tesla προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη με τον κόσμο να ξεσπά εναντίον του, αφού πρόκειται για ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο για τον μέσο άνθρωπο.

Το ηλεκτροκίνητο και χλιδάτο αμάξι του Τσιτσιπά που κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ