Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη τους

Οι ευχές του μοντέλου για την γιορτή του συντρόφου της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Άννα Μπεζάν
Instagram / Άννα Μπεζάν

Από τότε που έγινε μανούλα, η Άννα Μπεζάν δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιεχόμενο από την νέα της καθημερινότητα, η οποία περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο το μωρό της (δείτε την στιγμή που η κόρη της αποκοιμήθηκε στο στήθος της).

Την Τετάρτη 26/10, λοιπόν, που είναι και η ονομαστική εορτή του συντρόφου της, Δημήτρη Παππά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν μερικές αναρτήσεις με τους τρεις τους να γιορτάζουν. Έτσι, η ίδια δημοσίευσε αρχικά την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία, όπου οι δυο τους κρατούσαν την μικρή στην αγκαλιά τους και έσβησαν ένα κεράκι για το καλό, και στη συνέχεια δημοσίευσε άλλη μία εικόνα, αλλά αυτή τη φορά ήταν η πρώτη φωτογραφία που έβγαλε με τον καλό της. Με αυτό τον τρόπο του ευχήθηκε!

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Άννας Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά και την κόρη τους

Άννα Μπεζάν Δημήτρης Παππάς παιδί
Instagram / Άννα Μπεζάν

Άννα Μπεζάν Δημήτρης Παππάς
Άννα Μπεζάν / Instagram

Αυτή θα βαφτίσει την κόρη τους

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από περίπου έναν μήνα η Άννα Μπεζάν, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά, με τον οποίο αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Η νεαρή καλλονή ηθοποιός μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα ως μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως κι ένα συγκλονιστικό βίντεο από την ώρα του τοκετού.

Αυτή τη φορά, η τρυφερή μανούλα ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποιος θα βαφτίσει την μικρή τους πριγκίπισσα.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε την φωτογραφία της μέλλουσας νονάς του παιδιού της, Χριστίνας, η οποία έγραφε χαρακτηριστικά στο Instagram story της:

«Σου υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου πώς σε ότι κι αν χρειαστείς θα είμαι πάντα εκεί. Σας ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή να γίνω η νονά της μικρής Χριστίνας μας».

Αυτή είναι η νονά του παιδιού της Άννας Μπεζάν & του Δημήτρη Παππά