Σασμός: «Το τέλος που του άξιζε» - Ανατρίχιασε το Twitter με την δολοφονία του Κώστα

Αποθεώθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Το τέλος που του άξιζε» - Ανατρίχιασε το Twitter με την δολοφονία του Κώστα

Ο κακός χαμός συνέβη στο επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 του Σασμού, καθώς πέρα από την ερωτική σκηνή του Μαθιού και της Βασιλικής (δείτε εδώ τα σχόλια στο Twitter), το κοινό αναστατώθηκε και με το στιγμιότυπο του θανάτου του Κώστα, του ανθρώπου που αφαίρεσε τη ζωή του Άγγελου.

Έτσι, λοιπόν, τo Twitter δεν σταμάτησε να μιλά για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή, ενώ όσο μισητός κι αν ήταν στη σειρά, όλοι αποθέωσαν τον Δημήτρη Γεωργαλά για την σπουδαία ερμηνεία του καθ' όλη τη διάρκεια του σίριαλ. Το ταλέντο του είναι πηγαίο και κατάφερε να αποδώσει τόσο δύσκολες σκηνές με μεγάλη ευκολία.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον θάνατο του Κώστα στον Σασμό

Νεκρός ο Σταύρος - Αυτοί τον σκοτώνουν

Μπορεί να νομίζαμε ότι όσα παρακολουθήσαμε στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» ήταν πολλά, ωστόσο η δεύτερη σεζόν έχει έρθει πολύ δυναμικά για να ανατρέψει τα πάντα για τους τηλεθεατές.

Ο Παύλος Βρουλάκης έχει δώσει την εντολή του για να πεθάνει μέσα στη φυλακή ο Κώστας, ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή του ανιψιού του Άγγελου και φέρθηκε τόσο άσχημα στην Άσπα.

Ο θάνατος του Κώστα δε θα είναι ωστόσο ο μόνος που θα παρακολουθήσουμε στον Σασμό, μιας και σε λίγο καιρό άλλος ένας πρωταγωνιστής θα δολοφονηθεί...

Ο λόγος για τον Σταύρο, ο οποίος προς το παρόν προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Αργυρώ. Η κοπέλα του έχει δείξει με τον τρόπο της πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί.

Δείτε στο TV-24.gr ποιοι τον σκοτώνουν και γιατί.