«Δεν έχεις ιδέα, η γνώμη σου περιττεύει» - Τι συνέβη στον αέρα του Mega Καλημέρα με τον Κώστα Τσουρό

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχεις ιδέα, η γνώμη σου περιττεύει» - Τι συνέβη στον αέρα του Mega Καλημέρα με τον Κώστα Τσουρό

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Μάριος Ιορδάνου, όπου μίλησε για όλους και για όλα (και για το βίαιο περιστατικό στο θέατρο). Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί με τον Κώστα Τσουρό έπειτα από δηλώσεις που είχε δώσει.

«Όταν έπαθα 3-4 εγκεφαλικά επεισόδια έλεγα στη Σόφη στη γυναίκα της ζωής μου, ότι θέλω να με γυρίσει πίσω για να πάρω μια αγκαλιά τον σκύλο μου», ανέφερε αρχικά.

«Ο σκύλος μου ο Μπράντο είναι το παιδί μου και όλοι λένε: “Μάριε, είναι δυνατόν… παιδί τον σκύλο; και λέω: “Ναι παιδί τον σκύλο μου και σε όποιον αρέσει”. Μάλιστα ο Κώστας ο Τσουρός είχε βγει και το είχε σχολιάσει. Τσουρέ δεν έχεις ιδέα. Εφόσον εγώ τον νιώθω παιδί μου, η δική σου γνώμη περιττεύει. Και η γνώμη όλων περιττεύει», ανέφερε ο για τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος του Mega.

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στον Ιορδάνου

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε πει ο Μάριος Ιορδάνου τότε και τι είχα σχολιάσει . Θυμάμαι όμως ότι είχε σχολιάσει ότι είναι παιδί του το σκυλί, αλλά ακριβώς δεν θυμάμαι τι είχα πει, λυπάμαι. Φυσικά και η γνώμη μου περιττεύει για τον Μάριο Ιορδάνου, απλά ξέρεις πως όταν κάποιος δίνει μια συνέντευξη, αυτοί που παρουσιάζουν μια εκπομπή θα πουν την άποψή τους. Για κάποιους περιττεύει για κάποιους όχι».

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του Μάριου Ιορδάνου για την υγεία του

Ο Μάριος Ιορδανου μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 27/4 και αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, στη σύντροφό του, αλλά και στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τις τελευταιες εξελίξεις, καθώς και στον Θανάση Βέγγο.

Ο ηθοποιός ένιωσε την καρδιά του να σταματά, ωστόσο δεν τον ενδιέφερε, διότι ένιωθε πως είχε βρει τον άνθρωπο της ζωής του και θα "έφευγε" ευτυχισμένος.

Του έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις, ενώ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο το μόνο που μπορούσε να πει ήταν τα λόγια που του μετέφερε η σύντροφός του γι' αυτόν.

«Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια. Πέθανα, έπαψε η καρδιά μου να χτυπά. Κάθε στιγμή ήταν δίπλα μου η Σοφία. Έχει ένα χαρακτήρα από ατσάλι, δεν λυγίζει ποτέ. Ένιωθα τέτοια ασφάλεια μαζί της που δεν με ένοιαζε. Όταν ένιωθα ότι φεύγω είχα δίπλα τον άνθρωπο της ζωής μου.

Σκεφτόμουν “Μάριε, γίνεται να είσαι τόσο τυχερός;”. Αν αξίζει αυτό το μικρό πέρασμα στον κόσμο, αξίζει επειδή γνώρισα την Σοφία. Όταν πήγα να φύγω από την ζωή τυφλώθηκα, έχασα τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν νεκρός, όλα ήταν σκοτάδι. Ένιωθα δαιμονισμένα ευχάριστα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όταν νιώθω για τον σκύλο μου ότι είμαι πατέρας, είμαι πατέρας. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Και σε έμενα είχαν τύχει λεκτικές παρενοχλήσεις. Πάρα πολλές φορές είχα δεχθεί και ανήθικες προτάσεις».

Όσον αφορά το θέμα ανάμεσα στον Παπαδόπουλο και την Λαμπρόγιαννη, ανέφερε: «Θα μιλήσω για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον οποίο ενώ δεν τον ξέρω προσωπικά, η Σοφία μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Μου έχει πει ότι είναι βαθιά ανθρώπινος, της έχει σταθεί».

«Ήταν ένα πλάσμα θεϊκό. Μου έδινε συμβουλές και δύναμη. Θυμάμαι είχαμε μία σκηνή στο θέατρο οι δύο μας και βγαίναμε χέρι χέρι μαζί στη σκηνή», κατέληξε μιλώντας για τον Θανάση Βέγγο.