Σάββας Πούμπουρας: Δεν άντεξε και απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την on air γκάφα - «Μπερδεύτηκα και εγώ»

«Χθες σε διάβασα παντού»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας: Δεν άντεξε και απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την on air γκάφα - «Μπερδεύτηκα και εγώ»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/10) ξεκίνησε μια ακόμη εκπομπή της "Ελένης" όπου δεν δίστασαν να σχολιάσουν την επική γκάφα που σημειώθηκε εχθές (26/10) καθώς ο Σάββας Πούμπουρας δεν γνώριζε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει κανονικά στην τηλεόραση και στην πρωινή του εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα».

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Με αυτό που είπες χθες, πρέπει να σε διάβασα παντού, είναι η βιασύνη που λέμε καμιά φορά». Έτσι, ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε: «Θέλω να πω ότι εγώ ενημερώνομαι για τα δρόμενα από αυτή εδώ την εκπομπή, από τα θέματα που έχουμε στη σκαλέτα.

Τότε λοιπόν που συζητούσαμε τι θα γίνει και αν φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης, ποιος θα πάρει τη θέση του, θυμάμαι που είχε πει ο ίδιος ότι θα πάει πίσω από τις κάμερες για να βρεθούν άλλοι μπροστά. Μπερδεύτηκα και εγώ», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε και είπε: «Δεν είπε ότι θα το κάνει τώρα αλλά όταν το κάνει. Είχες μείνει εκεί. Δεν πειράζει μωρέ αυτά τα αυθόρμητά σου είναι το κάτι άλλο».

Οι επικές δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα

Σάστισε και έφυγε από το πλατό με το που την είδε ο Σάββας Πούμπουρας

Άλα Μέρλιν Μονρόε εισέβαλε σήμερα 3/10 στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη και έκανε τον απόλυτο χαμό με την εμφάνισή της, η οποία φυσικά αποθεώθηκε από τους συνεργάτες της.

Η όμορφη παρουσιάστρια συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα, με εξίσου λευκά τακούνια ενώ τα μαλλιά της τα είχε ελαφρές μπούκλες. Μάλιστα, η ομάδα της τρελάθηκε με το πόσο εντυπωσιακή ήταν, με τον Σάββα Πούμπουρα να σηκώνεται από την θέση του και να φεύγει από το πλατό για μερικά δευτερόλεπτα.

«Σου πάνε Ελένη οι Δευτέρες», «Είσαι ποίημα», «Έκανε εμφάνιση άλα Μέρλιν» ήταν μερικά από τα σχόλια που άκουσε η Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να απαντά: «Μου αρέσω σήμερα»! Βέβαια και εντελώς άβαφη (όπως σε αυτή τη φωτογραφία) είναι εξίσου εκθαμβωτική.