«Το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο...» - Ο Σταύρος ή αλλιώς Γιώργος Χριστοδούλου αποκαλύπτει για τον Σασμό

Τι θα συμβεί στη σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο...» - Ο Σταύρος ή αλλιώς Γιώργος Χριστοδούλου αποκαλύπτει για τον Σασμό

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, που υποδύεται τον Σταύρο στον Σασμό, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Από τις εξελίξεις της σειράς και τον ρόλο του σε αυτή, μέχρι και για την προσωπική του ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με την τηλεοπτική Αργυρώ, ενώ αποκάλυψε πως είχε περάσει από κάστινγκ για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1. Όσον αφορά τα κρυφά κομμάτια της ζωής του, εξήγησε πως είχε μεγάλο πρόβλημα με τον αλκοολισμό, όμως πρόσφατα αντιμετώπισε άλλο ένα θέμα υγείας.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Χριστοδούλου για τον Σασμό

«Η καρδιά της Αργυρώς είναι αλλού, προσπαθώ να κερδίσω το μερίδιο που μου αναλογεί. Η καρδιά της είναι αλλού, δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει τον Σταύρο. Έχουν εκπλήξεις και για εμένα τον ίδιο. Το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο, φυσικά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει και πάρα πολύ εύκολα», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Σταύρος θα περάσει πολύ μεγάλες διαδικασίες και αυτά που θα περάσει θα τον μετακινήσουν. Σίγουρα ο Σταύρος θα διεκδικήσει όλα του τα δικαιώματα ως πατέρας».

Για τον λόγο που δεν τον έχουμε δει νωρίτερα στην τηλεόραση, είπε: «Είχα έναν φόβο, δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ όλη αυτήν την έκθεση, ήταν πολύ άγνωστα νερά για εμένα, ενώ στην πραγματικότητα θέατρο κάνω από πάρα πολύ μικρός. Είχα περάσει από κάστινγκ για τις “Μέλισσες”, αλλά δεν προχώρησε αυτό».

Και κατέληξε για το "μπλέξιμο" με το αλκοόλ: «Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον, προσπαθούσα να καταλαγιάσω τις όποιες ανησυχίες είχα με τη δουλειά και το σημαντικότερο ήταν ότι έβγαινα από μία πολύ δύσκολη ερωτικά σχέση. Αυτός ήταν ένας λίγο ανώριμος πειραματισμός. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Σταμάτησα όταν πια ξύπναγα το πρωί και ένιωθα ένα μηδενικό. Καταλυτικός παράγοντας ήταν η γυναίκα μου. Ήθελα να γίνω ευτυχισμένος μαζί με τη Μαρία».

Το τέλος του Σταύρου στη σειρά

Μπορεί να νομίζαμε ότι όσα παρακολουθήσαμε στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» ήταν πολλά, ωστόσο η δεύτερη σεζόν έχει έρθει πολύ δυναμικά για να ανατρέψει τα πάντα για τους τηλεθεατές.

Ο Παύλος Βρουλάκης έχει δώσει την εντολή του για να πεθάνει μέσα στη φυλακή ο Κώστας, ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή του ανιψιού του Άγγελου και φέρθηκε τόσο άσχημα στην Άσπα.

Ο θάνατος του Κώστα δε θα είναι ωστόσο ο μόνος που θα παρακολουθήσουμε στον Σασμό, μιας και σε λίγο καιρό άλλος ένας πρωταγωνιστής θα δολοφονηθεί...

Ο λόγος για τον Σταύρο, ο οποίος προς το παρόν προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Αργυρώ. Η κοπέλα του έχει δείξει με τον τρόπο της πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί.

Δείτε στο TV-24.gr ποιοι τον σκοτώνουν και γιατί.