«Είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα παραμένουμε οικογένεια» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Ευρυδίκης με τον Γιώργο Θεοφάνους

«Γνώρισα τον Μπομπ σε μια περίοδο που...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα παραμένουμε οικογένεια» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Ευρυδίκης με τον Γιώργο Θεοφάνους

Η Ευρυδίκη μπορεί να παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει είναι άκρως αποκαλυπτική (δείτε εδώ το άγνωστο περιστατικό με τον πρώην σύζυγό της). Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη την Πέμπτη 27/10 και μίλησε για τους δύο γάμους της.

Μίλησε, δηλαδή, αναλυτικά για τις γνωριμίες τους, για τα συναισθήματά της και για τους δύο άντρες της ζωής της, αλλά και για όσα τους ενώνουν.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης για τους δύο γάμους της

«Γνωρίστηκα με τον Γιώργο Θεοφάνους στην Κύπρο, όταν ήταν στρατιώτης και έψαχνε τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει τραγούδι του. Η γνωριμία μας έγινε κατά λάθος, γιατί ο Γιώργος είχε ζητήσει άλλη τραγουδίστρια, την κολλητή μου, Έλενα Πάτροκλου! Ο γιος μας ο Άγγελος άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου. Είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα παραμένουμε οικογένεια με τον Γιώργο Θεοφάνους», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Γνώρισα τον Μπομπ σε μια περίοδο που το μόνο που ήθελα ήταν, να μείνω με τον εαυτό μου. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε ένα δέσιμο παρά τη διαφορά ηλικίας. Όταν κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας το βλέμμα του Μπομπ ήταν γεμάτο συγκίνηση. Με έκανε να νιώσω ότι είμαι εδώ για όλη μου τη ζωή».

Πως γιόρτασε την επέτειο γάμου της με τον Μπόμπ

Η Ευρυδίκη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε την εδώ να ποζάρει με το μαγιό της στα 54 της). Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει το πόσο ερωτευμένη είναι μετά από τον γάμο του όπου πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα.

Μεταξύ άλλων, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με τον Μπόμπ Κατσιώνη ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα. Για να είσαι δίπλα μου, να με προσέχεις και να μ’ αγαπάς και κυρίως να με κάνεις να γελώ.

Σαν σήμερα φόρεσα το ομορφότερο λευκό φόρεμα, λουλούδια στα μαλλιά μου, σε είδα να με κοιτάζεις με το πιο υπέροχο βλέμμα που αντίκρυσα ποτέ στη ζωή μου και σου έδωσα την καρδιά μου για πάντα. Σ’ αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!! 31.8.2019 ‘Til death do us part…».