«Έχω στενοχωρηθεί, έχω σκάσει» - Έξαλλη η Μαρία Μπεκατώρου με άνδρα που πήγε στο The Chase

Τι ακριβώς συνέβη στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω στενοχωρηθεί, έχω σκάσει» - Έξαλλη η Μαρία Μπεκατώρου με άνδρα που πήγε στο The Chase

Μετά την έκπληξη της Δανάης Μπάρκα (δείτε το βίντεο) που άφησε άφωνη τόσο την Μαρία Μπεκατώρου, όσο και τους παίκτες στο πλατό, ακόμη ένα περιστατικό ήρθε για να αναστατώσει την παρουσιάστρια αυτή την φορά όμως όχι από χαρά, αλλά από νεύρα.

Ο Μπάμπης λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα από τι είναι φτιαγμένος ο χυλός πόριτζ και είχε να διαλέξει ανάμεσα στο κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη. Παρόλο όμως που γνώριζε την απάντηση, πάτησε λάθος, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να σοκαριστεί που έχασε την ευκαιρία να πάει στον τελικό.

«Έχω στενοχωρηθεί, έχω σκάσει» είπε η Μαρία Μπεκατώρου η οποία είχε εκνευριστεί τόσο που έκανε μια μικρή παύση μέχρι να καταφέρει να συνεχίσει.

Το βίντεο με το περιστατικό στο The Chase

Οι αινιγματικές δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου η οποία αναφέρθηκε για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει με ποιος από τους δυο θα συνεργαζόταν.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες είχε "σπάσει" την σιωπή της για την υπόθεση της μητρότητας όπου συγκίνησε με την αναφορά της.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με βοήθησε πολύ, δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μας. Είναι πάντα εκεί για μένα, μου στέλνει μηνύματα, τον αγαπώ και με αγαπάει. Ο Γρηγόρης κάνει καλύτερη δουλειά μόνος του, χειρίζεται το παιχνίδι καλύτερα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι, «εάν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη ή τον Νίκο Μουτσινά, θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο».