«Λίγο πριν κοιμηθείς...» - Η "Μέθοδος Θήτα" που ακολουθεί η Μαρία Κορινθίου αντί του ψυχολόγου

Τι είναι η μέθοδος αυτή και τι πρέπει να κάνεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με αφορμή την παράσταση Jordan στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα για τη «Μέθοδο Θήτα» που ακολουθεί. Επίσης, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το σώμα της.

Η μέθοδος που ακολουθεί η Μαρία Κορινθίου

«Ακολουθώ τη “Μέθοδο Θήτα” που όλοι συνδεόμαστε συνειδητά και υποσυνείδητα, λίγο πριν κοιμηθείς και λίγο πριν ξυπνήσεις» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται σχετικά τόσο για ορισμένες αναρτήσεις της, όσο για το σώμα της απάντησε «τα αρνητικά σχόλια είναι σε εισαγωγικά, σαν να μην τα διαβάζω. Όλα καλά. Δεν απαντάω. Τι να απαντήσεις… Δεν με νοιάζει αν έχω ραγάδα ή όχι».

Τι είναι ακριβώς η Μέθοδος Θήτα

μέθοδος Θήτα είναι μία ενεργειακή θεραπεία αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Με έναν σύντομο διαλογισμό μπαίνοντας ο θεραπευτής ή το ίδιο το άτομο στα εγκεφαλικά κύματα Θήτα αποκαλύπτεται όλη η σοφία του Όλον για θεραπεία, καθοδήγηση, αφύπνιση και Θαύματα.

Η μέθοδος Θήτα είναι ύπνωση;

Όπως ορίζει και το όνομά της μεθόδου η θεραπεία γίνεται μέσα από τα εγκεφαλικά κύματα θήτα του ατόμου όπου είναι μια κατάσταση χαλάρωσης και ευεξίας.Η κατάσταση Θήτα θεωρείται πως είναι το υποσυνείδητο και μέσα από αυτό ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τις διαισθητικές του ικανότητες για να αποκωδικοποίησει τις πεποιθήσεις και για να προβεί στον προγραμματισμό του υποσυνειδήτου. Στην κατάσταση Θήτα δεν χρειάζεται το άτομο να είναι σε ύπνωση αντίθετα έχει συνείδηση και τον έλεγχο των αισθήσεών του.

Τι είναι τα κύματα Θήτα;

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΘΗΤΑ. Η κατάσταση Θήτα είναι μια κατάσταση του εγκεφάλου στην οποία πιστεύεται πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πάντα και να αλλάξουμε στιγμιαία την πραγματικότητα.

Η μέθοδος Θήτα επηρεάζει την πίστη στην θρησκεία;

Ημέθοδος Θήτα είναι θεραπεία και σαν θεραπεία απευθύνεται σε όλες τις θρησκείες και σε όλους τους ανθρώπους. Όλες οι τεχνικές της έχουν επιστημονική τεκμηρίωση μιας και βασίζεται στην κβαντική Επιστήμη. Στην μέθοδο μέθοδο Θήτα με τον όρο Θεός εννοούμε την ύψιστη θεϊκή ενέργεια της αγάπης και του κόσμου όλου.Την θεϊκή συνείδηση του Δημιουργού των Πάντων. Ο κάθε ένας μπορεί να βάλει σαν ορισμό αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.