Η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την γυναίκα και την κόρη του έξω από το μαιευτήριο

Επιστρέφουν σπίτι με το νεογέννητό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε το πρωί της Παρασκευής 28/10 η γυναίκα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Ελένη Καρβελά με το μωράκι τους, το οποίο ήρθε στον κόσμο την περασμένη Δευτέρα.

Η αγαπημένη του γνωστού πολιτικού είχε φυσιολογικό τοκετό και έκανε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, το αγαπημένο ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν έξω από το μαιευτήριο και απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ενώ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πριν μερικές μέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και την πρώτη του φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα του.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την γυναίκα και την κόρη του έξω από το μαιευτήριο

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την γυναίκα και την κόρη του έξω από το μαιευτήριο

φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την γυναίκα και την κόρη του έξω από το μαιευτήριο

«Πλένω τα πιάτα και μαγειρεύω πάστες», είχε παραδεχθεί ο Μπογδάνος πριν καιρό

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με την σύζυγο του και αποκάλυψε πως πλένει πιάτα και μαγειρεύει πάστες. Μαζί με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλα μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τον γάμο τους και τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτηση ποιος πλένει τα πιάτα και ποιος μαγειρεύει απάντησε: «είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό».

«Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά», πρόσθεσε η Ελένη Καρβελά.

«Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης» κατέληξε ο Μπογδάνος.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο στην Νάξο.