«Αν είναι να...» - Παντρεύεται η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη;

Τι απάντησε στο ενδεχόμενου ενός γάμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν είναι να...» - Παντρεύεται η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη;

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28/10 η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της στον Σασμό αλλά και στον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη -με τον οποίο πρόσφατα πήγε ταξίδι στο Παρίσι- απαντώντας μάλιστα αν σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε αρχικά: «Μετά τον ρόλο μου στον Σασμό έρχονται συνέχεια και μου λένε ότι θα έπρεπε να είμαι δικηγόρος. Έχω πείσει με αυτό τον ρόλο. Η μαμά μου ήθελε να γίνω δικηγόρος και θεωρούσαν ότι θα μου ταιριάζει γιατί όπως μου έλεγε είχα πολύ μεγάλη γλώσσα.

Δεν έπιασα καμία ανθοδέσμη σε κανένα από τους γάμους που πήγα φέτος. Η ερώτηση όμως θα έπρεπε να ήταν αν θα ήταν αν πήγα με τη σκέψη να πιάσω ανθοδέσμη. Αν είναι να έρθει ο γάμος, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει», είπε η ηθοποιός.

Τι έχει δηλώσει ο σύντροφός της για το ενδεχόμενου γάμου & παιδιού

Ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Ευγενία Σαμαρά είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μετρούν αρκετά χρόνια που είναι μαζί. Τόσο ο ίδιος, όσο και η ηθοποιός είναι αρκετά αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, όπως φαίνεται δεν κερδίζουν μόνο στον έρωτα αφού και οι δυο τα πηγαίνουν πολύ καλά στα επαγγελματικά τους. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ποιμενίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τρία Μίλια» στο STAR ενώ από την άλλη, η Ευγενία Σαμαρά κατάφερε να γίνει για μια ακόμη φορά viral στον "Σασμό".

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life, όπου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχουν οι ήδη σκέψεις προκειμένου να δημιουργήσει την δική του οικογένεια δίπλα στην Ευγενία Σαμαρά.

Γιατί θέλησες να γίνεις ηθοποιός;

Χάρη στο σινεμά. Έβλεπα ταινίες από μικρή ηλικία και όλο αυτό το παραμύθι με έψησε. Ήθελα να είμαι μέρος του με οποιονδήποτε τρόπο.

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης

Με την σύντροφό σου, Ευγενία Σαμαρά έχετε συνυπάρξει επαγγελματικά. Πώς είναι ως συνεργάτης;

Έχουμε συνυπάρξει στη σειρά του ANT1, «Παρθένα Ζωή» και στο «Όσο Έχω Εσένα» για λίγο στον ΣΚΑΙ. Είναι μαγική συνεργάτις, εξαιρετικά ταλαντούχα ευφυέστατη, με τρομερές αντοχές στη δουλειά μας και με μια αντίληψη για το αντικείμενο που δεν έχω συναντήσει ποτέ!

Υπάρχουν σκέψεις για παιδί και οικογένεια;

Φυσικά και υπάρχουν, αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό, συμβαίνουν από ανάγκη.

Τι ονειρεύεσαι;

Θέλω να ζω ελεύθερος, πλάι στον άνθρωπο που αγαπώ. Σε μια κοινωνία που έχει ως γνώμονα την ισότητα, την αγάπη και τον σεβασμό. Μακριά από φανατισμό και από σκοτάδι