«Δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό» - Ασύλληπτο "άδειασμα" του Σάκη Κατσούλη στον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό» -  Ασύλληπτο

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει στην τηλεόραση, ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Κατσούλη με αφορμή το Survivor All Star. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από ερώτηση που δέχτηκε ο πρώτος για τον δεύτερο και απάντησε πως "είναι ένας άγνωστος άνθρωπος", που έφερε την άμεση αντίδραση του - δείτε εδώ.

Ο νικητής του Survivor 4 λοιπόν, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Open Weekend, θέλησε να αναφερθεί στην μεταξύ τους κόντρα και να... ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά.

Το "άδειασμα" του Κατσούλη στον Αγγελόπουλο

«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές...Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει» ανέφερε, φανερά ενοχλημένος.

«Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι», συνέχισε.

O εκνευρισμός του Ντάνου για το All Star

Στην Βασιλική Μπασιούρη και στην κάμερα της εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο θέατρο Πειραιώς 131 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος».

Ο ίδιος μάλιστα έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor all star, μιας και έχει ήδη γίνει γνωστό το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

«Δεν ήμουν εκνευρισμένος, περισσότερο σε πρωινή εκπομπή εκνευρίστηκαν, όχι εγώ. Δεν είναι άβολο αλλά δεν γίνεται να σου λέω για τις ταινίες και να με ρωτάς για το Survivor. Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor. Καλύτερα να μη συνεχιστεί όλο αυτό γιατί έτσι καταλήγουμε στο να αναπαράγονται. Δεν μπορώ να συμμετέχω στο survivor λόγω των ταινιών, και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.