«Θα σας παρακαλέσω...» - Η πρώτη ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα για την επίθεση στον πρώην της Γιάννη Μάρκου

Η ανακοίνωση της ίδιας και της οικογένειας του μετά το τραγικό γεγονός που παραλίγο να τον σκοτώσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα σας παρακαλέσω...» - Η πρώτη ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα για την επίθεση στον πρώην της Γιάννη Μάρκου

Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Γιάννης Μάρκου έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με 15 μαχαιριές, από 26χρονο λόγω ενός καβγά που είχαν για την σειρά τους σε ουρά έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη (δείτε φωτογραφία σοκ). Η Τζούλια Νόβα λοιπόν, που είναι πρώην σύντροφος του, έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην την παίρνουν τηλέφωνο, καθώς δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση και πως όλα θα τα εξηγήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας μόλις βγει από το νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο αν θελήσει να μιλήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή την στιγμή! Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου

Μαρτυρία φίλου του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση με μαχαίρι

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονς να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε» ανέφερε αρχικά στο MEGA.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.