Γιάννης Μάρκου: Διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί με τον άνδρα που τον μαχαίρωσε - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές ώρα με την ώρα, σχετική με την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη που βρισκόταν με την παρέα του μετά από διασκέδαση τους σε γνωστό μαγαζί.

Οι αποκαλύψεις φίλου που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας συγκλόνισαν την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, καθώς από μια ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν όλα, ενώ δεν κατάλαβαν στην αρχή την κατάσταση που βρισκόταν ο επιχειρηματία.

Τι ψάχνουν οι Αρχές για την αιματηρή επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Το γεγονός πως ο 26χρονος δράστης τον μαχαίρωσε 15 φορές μαρτυρά την μανία που είχε, με τις Αρχές να ψάχνουν μήπως είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς τους, αφού πριν σύμφωνα με το protothema.gr διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί.

Ανοιχτό λοιπόν είναι το ενδεχόμενο, ο δράστης με τον 19χρονο συνεργό του που συνελήφθη, να ακολούθησαν τον 58χρονο και όταν σταμάτησε στην καντίνα της Λεωφόρου Ερυθραίας, του επιτέθηκαν.

Να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο 26χρονος που μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή.

Η πρώτη ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα για την επίθεση

Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Γιάννης Μάρκου έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε λόγω ενός καβγά που είχαν για την σειρά τους σε ουρά έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη (δείτε φωτογραφία σοκ). Η Τζούλια Νόβα λοιπόν, που είναι πρώην σύντροφος του, έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην την παίρνουν τηλέφωνο, καθώς δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση και πως όλα θα τα εξηγήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας μόλις βγει από το νοσοκομείο.

«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο αν θελήσει να μιλήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή την στιγμή! Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου