"Κόλαφος" ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για το MasterChef: «Και να μου γινόταν πρόταση, δεν θα πήγαινα ποτέ»

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, «Πρωινό μας» (δείτε εδώ το επικό σαρδά του on air) δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο που ούτε ως guest θα πήγαινε καλεσμένος στο MasterChef.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου

«Και να μου γινόταν πρόταση, δεν θα πήγαινα ποτέ. Είναι ένας κύκλος που έχει κλείσει για εμένα. Τα παιδιά είναι μια χαρά και περνούν όλοι καλά. Όχι δεν θα πήγαινα. Το έκανα τέσσερα χρόνια, έχει κλείσει αυτό το κομμάτι για εμένα».

«Θεωρώ ότι εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να ψυχαγωγήσει τον κόσμο. Αν ο κόσμος θέλει να ψυχαγωγηθεί με συγκεκριμένο τρόπο, καλώς το κάνουν έτσι. Όταν το κάναμε εμείς, ήταν φρέσκο, παρθένο το έδαφος, δεν υπήρχαν εκπομπές μαγειρικής. Πηγαίναμε και βλέπαμε βήμα βήμα. Τώρα είναι πιο υποψιασμένος ο κόσμος, οι παίκτες, οι αρχισυντάκτες και τα κανάλια. Οπότε είναι λογικό να αλλάξει».

Ήρθε σε άβολη θέση ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - «Νιώθω μεγάλη ντροπή για το...»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί και για την επική ατάκα που ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» καθώς προκάλεσε τα πάνω κάτω (δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη).

«Το Πρωινό μας ήταν μεγάλη απόφαση για εμένα γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Πρώτη φορά κάνω ζωντανό καθημερινό. Εννοείται ότι είπα ναι με το που με πήραν τηλέφωνο κι η κ. Σκορδά ήθελε να μαγειρέψω. Ταιριάζουμε σαν άνθρωποι και δεν είναι πολλοί που θα μπορούσα να το κάνω αυτό τηλεοπτικά.

Κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο για πρωινές εκπομπές αλλά είτε επειδή δεν έβγαινε το πρόγραμμα είτε γιατί δεν ταίριαζαν οι χημείες είτε επειδή θεωρούσα πως δεν είχε έρθει η ώρα για να το κάνω και δεν το έκανα. Φέτος πήρα τη σωστή απόφαση, αν και δεν φημίζομαι για αυτό.

Νιώθω μεγάλη ντροπή. Είναι αυτό που λέω για το ζωντανό. Είναι κάτι που μου ξέφυγε, νιώθω μεγάλη ντροπή. Θεωρώ ότι με το χρόνο θα το διορθώσω κι αυτό. Νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα να γίνει το MasterChef All Star, θα είχε αρκετό ενδιαφέρον. Δεν θα πήγαινα, ευχαριστώ. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα».