Γιάννης Μάρκου: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση στην Βαρυμπόμπη - Στην φόρα το πρόσωπο του 26χρονου

Δείτε την συγκλονιστική στιγμή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές από έναν 25χρονο άνδρα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση -δείτε εδώ όλα όσα έχει αναφέρει ο δικηγόρος για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από την έναρξη της συμπλοκής, η οποία κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία. Όπως θα παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Γιάννης Μάρκου είναι αυτός με την άσπρη μπλούζα και με την μαύρη μπλούζα είναι ο 25χρονος αδίστακτος δράστης.

Η στιγμή της αιματηρής επίθεσης στην Βαρυπόμπη

Διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί με τον άνδρα που τον μαχαίρωσε - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές ώρα με την ώρα, σχετική με την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη που βρισκόταν με την παρέα του μετά από διασκέδαση τους σε γνωστό μαγαζί.

Οι αποκαλύψεις φίλου που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας συγκλόνισαν την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, καθώς από μια ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν όλα, ενώ δεν κατάλαβαν στην αρχή την κατάσταση που βρισκόταν ο επιχειρηματία.

Το γεγονός πως ο 26χρονος δράστης τον μαχαίρωσε 15 φορές μαρτυρά την μανία που είχε, με τις Αρχές να ψάχνουν μήπως είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς τους, αφού πριν σύμφωνα με το protothema.gr διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί.

Ανοιχτό λοιπόν είναι το ενδεχόμενο, ο δράστης με τον 19χρονο συνεργό του που συνελήφθη, να ακολούθησαν τον 58χρονο και όταν σταμάτησε στην καντίνα της Λεωφόρου Ερυθραίας, του επιτέθηκαν.

Να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο 26χρονος που μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή.