H απάντηση του Δήμου Βερύκιου για την κόντρα Σταματίνας Τσιμτσιλή - Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

«Eγώ ξέρω ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H απάντηση του Δήμου Βερύκιου για την κόντρα Σταματίνας Τσιμτσιλή - Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open weekend έκανε ο Δήμος Βερύκιος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο δημοσιογράφος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την συνεργασία τους, αλλά και στις ψυχαγωγικές εκπομπές που ασχολούνται με την ενημέρωση.

«Η Σταματίνα είναι το Α και το Ω της εκπομπής αλλά είναι κι η χημεία που έχει με τους συνεργάτες της», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τις εκπομπές: «Χαίρομαι γι'αυτό και χαίρομαι γιατί νιώθω δικαίωση. Πρέπει να σας πω ότι κάθε επιτυχία, σε κάθε χώρο δέχεται χτυπήματα. Άλλωστε, η ίδια η λαϊκή παροιμία λέει "το δέντρο που κάνει καρπούς ραβδίζουν και χτυπάνε και πετροβολλούν". Πολλοί το πετροβόλισαν αυτό, το χλεύασαν».

Η απάντηση του Βερύκιου στην κόντρα Τσιμτσιλή - Καινούργιου

Τέλος έδωσε την απάντηση του για την κόντρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Κατερίνα Καινούργιου (μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει στον αέρα των εκπομπών τους) ξεκαθαρίζοντας: «Eγώ ξέρω ότι η Σταματίνα αγαπάει το Κατερινάκι κι η Κατερίνα είναι τόσο καλόψυχο παιδί που αγαπάει τους πάντες».

Πως είχαν λύσει την παρεξήγηση τους Καινούργιου - Τσιμτσιλή

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη. Δηλαδή ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε. Σε καμία περίπτωση δε μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε με τη μια τηλέφωνο. Είσαι μια κυρία» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα με τη σειρά της είπε: «Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε».

Μάλιστα, είχε ήδη προηγηθεί μια τηλεοπτική τους συνάντηση το πρωί, μιας και η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.