«Το άγχος σου για το παιδί μου...» - Εκνευρίστηκε η Κατερίνα Στικούδη μετά από ερώτηση για το γιο της

«Δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το άγχος σου για το παιδί μου...» - Εκνευρίστηκε η Κατερίνα Στικούδη μετά από ερώτηση για το γιο της

Στα παρασκήνια του J2US (δείτε αναλυτικά τα highlights 29/10) βρέθηκαν οι κάμερες των εκπομπών, όπου συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη και της έκαναν ερωτήσεις τόσο για το show, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μια ερώτηση όμως που της έκανε δημοσιογράφος σχετικά με το γιο της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, την έκαναν να εκνευριστεί και να απαντήσει με το πιο σωστό τρόπο.

Η ερώτηση για το γιο της και η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη

«Νιώθεις λίγο τύψεις που είναι το μωρό μόνο σπίτι και εσύ λείπεις..» την ρώτησε η δημοσιογράφος και από το πρώτο δευτερόλεπτό αντέδρασε από τον εκνευρισμό της.

«Δεν νιώθω καθόλου τύψεις, όπως δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες και την κάνετε μόνο σε γυναίκες. Α την κάνεις και στους άνδρες, αν νιώθουν τύψεις που αφήνουν τα παιδιά τους; Αν το κάνεις και στους άνδρες, εντάξει το άγχος σου για το παιδί μου μπορώ να το καταλάβω. Δεν είναι μόνος του ποτέ» είπε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Στικούδη.

Και πρόσθεσε: «Είμαι κάθε μέρα μαζί του, αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου κι ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα χαίρεται και θα καμαρώνει για εμένα και για όλα αυτά που κάνω για αυτόν φυσικά».

Σε ποιον μοιάζει ο μπέμπης;

Στη συνέντευξη της στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη η Κατερίνα Στικούδη παραδέχεται πως ο ερχομός του γιου της βοήθησε στο να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον σύζυγό της.

Στις 17 Οκτωβρίου ο γιος σου έγινε ενός έτους. Αυτή η χρόνια τι αλλαγές έφερες στη ζωή σου;

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα, όμως νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν και με στηρίζουν και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και να κάνουμε όλα αυτά που μας αρέσουν. Κάνουμε δραστηριότητες με το παιδάκι μας και περνούν οι ημέρες όμορφα και δημιουργικά.

Σε ποιον από τους δυο μοιάζει ο Βύρωνας;

Μοιάζει στον πατέρα του και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί είχα κάνει μια παραγγελία, είχα ζητήσει έναν μικρό Βαγγελακη, και το άκουσε ο θεός και το έφερε…

Ο Βαγγέλης ασχολείται με τον μικρό;

Είναι πολύ καλός πατέρας και χαίρομαι που ασχολείται και τον αγαπά πολύ. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Το παιδάκι μας μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Είναι πολύ συγκινητικό, ο άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό, είναι απίστευτο!