«Βγαίνοντας από το παιχνίδι...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Αγγελική Ηλιάδη για το χωρισμό από τον Αναστασιάδη

Η αλήθεια για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βγαίνοντας από το παιχνίδι...» -

Συνέντευξη έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, αλλά και στις σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Γκέντσογλου που έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Ο λόγος που χώρισαν Ηλιάδη - Αναστασιάδης

«Στη Φάρμα θα ξαναπήγαινα. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, μία διέξοδος από οτιδήποτε ζούμε καθημερινά. Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε.

Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία πολύ όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δε μπορούσαμε να συμβαδίσουμε. Και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει παρακάτω» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Είμαι single και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάποιον να μπορέσει να είναι δίπλα μου. Είμαι μία γυναίκα δημιουργημένη, έχω τα παιδιά μου, έχω το δικό μου πρόγραμμα και καθημερινότητα. Είμαι και λίγο κακομαθημένη, οπότε δε μπορώ πολύ εύκολα να αλλάξω κάτι για κάποιον άλλον» πρόσθεσε.

Όσον για τον πρώην της: «Δεν ακολουθούμε το σουηδικό μοντέλο σε καμία περίπτωση. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια όπως και να ‘χει, είτε ο ένας συνεχίζει τη ζωή του κάπου αλλού και ο άλλος κάπου αλλού».

Τι έχει πει ο ίδιος

«Η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέλυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Και όταν βλέπεις ότι ένα πράγμα χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και για να υπάρξει στο τέλος αυτό που λένε… καλή καρδιά. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού. Η οικογένεια της Αγγελικής δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.