Σπάνια φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά - Αντάλλαξαν το πιο "καυτό" φιλί

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στην εγχώρια showbiz καθώς έχει καταφέρει να "κλέψει" τις εντυπώσεις στην σειρά, «Σασμός» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA -δείτε εδώ αποκλειστικό spoil που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως στα προσωπικά του έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στις αρχές του περασμένου Ιουνίου ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη, Γεωργία Κρασσά του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ πραγματοποίησαν και την βάφτιση του μικρού Αχιλλέα – Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες όπου τον βλέπουμε να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με την αγαπημένη του, ενώ κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους

Η ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ορφέας Αυγουστίδης από τον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 11/6 ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά, βαφτίζοντας ταυτόχρονα και τον γιο τους σε ένα κτήμα στο Κορωπί (δείτε εδώ φωτογραφίες του Youweekly).

Πολλοί ήταν φυσικά αυτοί που έδωσαν το παρών ενώ κουμπάροι ήταν ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος με την σύντροφό του και σκηνοθέτη Φαίδρα Τσολίνα.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, ο Ορφέας Αυγουστίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

«Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! Υ.Γ Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ορφέας Αυγουστίδης.