«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη...» - Η πληρωμένη απάντηση της Μπέσσυς Αργυράκη στον Γιώργο Χατζηνάσιο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε στα παρασκήνια του λαμπερού show «Just the two of us» το βράδυ του Σαββάτου (30/10) -δείτε εδώ όλα τα χθεσινοβραδινά highlights. Μεταξύ άλλων, ένα από τα πρόσωπα που παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα ήταν και η Μπέσσυ Αργυράκη η οποία δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Χατζηνάσιος

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη για τον Γιώργο Χατζηνάσιο

«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, που δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω για κακιά. Την έχει παρεξηγήσει γιατί κολλητά είπε ήταν αυτό, που σημαίνει η χαρά της ζωής. Τώρα πως είχε συνδυάσει τη μία λέξη με την άλλη, εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω.

Αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου άσχημα, ξέρω ότι με αγαπά και τον αγαπώ και το μόνο που κάνω είναι να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός με την οικογένειά του και δημιουργικός».

Μπέσσυ Αργυράκη

Τί δηλώσεις είχε κάνει ο Γιώργος Χατζηνάσιος για την Μπέσσυ Αργυράκη;

Ο διάσημος συνθέτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια, χαρακτηρίζοντάς τη «ζωντόβολο».

«Η Μπέσσυ ξεχώρισε για το περίφημο "Ντο Σι". Ήταν ένα ζωντόβολο μέσα στην παρέα μας. Με τη χαρά που τη διέπει σε όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις, μας έδινε ζωή. Μετά η συγχωρεμένη Μαριάννα Τόλη, ήταν ο εγκέφαλος. Αυτή έντυσε τα παιδιά με το άσπρο παντελονάκι».