«Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί…» - Η Βίκυ Κάβουρα "έσπασε" την σιωπή της για την προσωπική της ζωή

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί…» - Η Βίκυ Κάβουρα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχτηκε στην εκπομπή, «Fishy» την Βίκυ Κάβουρα καθώς μαζί ταξίδεψαν μέχρι τα Χανιά. Αφού πρώτα ψάρεψαν και περιηγήθηκαν στα σοκάκια του νησιού η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για την προσωπική της ζωή -δείτε επίσης εδώ ένα περιστατικό το οποίο την εξόργισε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Τρώω πολύ, όχι κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν μέρες που με βλέπουν και ξαφνιάζονται. Τρώω πολύ ψάρι, δεν τρώω καθόλου πατάτες τηγανητές αλλά τρώω αρκετή σοκολάτα. Γυμνάζομαι σε όλη μου τη ζωή σχεδόν κάθε μέρα. Με το που ξυπνάω ντύνομαι, παίρνω καφέ στο χέρι και πάω κατευθείαν προπόνηση.

Έχω φτιάξει ένα ρομπότ σαν ρόλο και μπαίνω μέσα σε αυτό σαν άμυνα, όποτε νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Βέβαια αυτό είναι και παγίδα γιατί με γνωρίζει ο άλλος και λέει αυτή είναι άγρια, έχει τα όριά της. Βέβαια εγώ είμαι το αντίθετο, ούτε όρια έχω και είμαι πιο παιδί και γλυκιά πεθαίνεις.

Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω. Θέλω να με κάνει χαρούμενη, να κάνουμε παιδιά, τη ζωή μας να την κάνουμε απολαυστική, παιχνίδι. Δε θέλω σοβαρότητες και υπευθυνότητες, υπεύθυνος να είναι, ναι, αλλά όχι σοβαρότητες και σοβαροφάνειες. Θέλω να είναι παιχνίδι η ζωή, να έχει χιούμορ, να είναι χαρούμενος και σταθερός».

«"Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μανούλα;"»

Η Βίκυ Κάβουρα το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει "σάλο" με τις φωτογραφίες της με μαγιό στα social media και έχει δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά της. Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε πρόσφατα και συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy και μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της, αλλά και το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως θα ήταν ωραίο να βρεθεί μία καλοκαιρινή σχέση, διότι πράγματι το καλοκαίρι είναι μία πιο ρομαντική εποχή για εκείνη, ωστόσο όσον αφορά το κομμάτι του γάμου και τον παιδιών, τόνισε πως δεν θα ήθελε απλά να παντρευτεί επειδή πέρασαν τα χρόνια ή επειδή πρέπει.

Το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Θα ήθελες έναν μεγάλο έρωτα, μια όμορφη αγάπη για αυτό το καλοκαίρι;

Υπάρχει άλλη πιο ρομαντική εποχή από το καλοκαίρι; Θερο(ω)ς… έρως! Όλοι θέλουμε να μας αγαπούν και να αγαπάμε, επίσης. Μεγάλη αξία, αγαθό και δώρο η αγάπη. Το καλοκαίρι και να μην έχεις βρει τον έρωτα μπορεί και να τον βρεις, χαλαρώνεις, ηρεμείς σε αυτή την ονειρεμένη φύση.

Βίκυ Κάβουρα

Πως σκέφτεσαι τη Βίκυ πέντε χρόνια μετά; Θα ήθελες να έχεις κάνει οικογένεια, παιδιά, να έχεις παντρευτεί ή τα αφήνεις όλα στην τύχη και το πεπρωμένο;

Αχ, τι να σου πω, δεν ξέρω τι θα γίνει σε πέντε χρόνια από τώρα. Και οι φίλες μου με ρωτούν «πότε θα παντρευτείς, Βίκυ, πότε θα γίνεις μανούλα». Με αγάπη το λένε, αλλά νιώθεις άβολα γιατί, ενώ εσύ μπορεί να το θες, ο Θεός να έχει άλλα σχέδια για σένα. Ο Θεός σε πάει εκεί που πρέπει. Δεν ξέρω, στη δημιουργία οικογένειας δεν φτάνει μόνο η δική σου επιθυμία αλλά και του άλλου.

Είναι σημαντικό μυστήριο ο γάμος και πολύ σοβαρή η απόφαση να δημιουργήσεις οικογένεια. Δεν υπάρχει αυτό που λέγανε οι γιαγιάδες μας, «ήρθε η ώρα σου, πότε θα παντρευτεις;». Δεν είναι έτσι, παντρεύτηκα γιατί το θέλει ο κόσμος, είναι η ηλικία μου, για να μην είμαι μόνη μου, για κοινωνική καταξίωση ή αποκατάσταση.

Αυτοί δεν είναι σωστοί γάμοι. Κάνεις οικογένεια όταν αγαπάς βαθιά τον άλλον, όταν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, όταν ο πατέρας των παιδιών σου σε στηρίζει στην ανατροφή των παιδιών, σε θαυμάζει και σε καμαρώνει για τη δουλειά σου και εσύ το ίδιο, όταν έχετε τις ίδιες αξίες και τα ίδια πιστεύω στη ζωή, καθώς και σεβασμό και αλληλοεκτίμηση.