«Ο Γιάννης Μάρκου ήταν λουσμένος στο αίμα, αν αργούσαν λίγα λεπτά θα είχε υποστεί...»

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του δικηγόρου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμα ο Γιάννης Μάρκου, μετά τις 15 μαχαιριές που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 31/10 σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο 58χρονος, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει σε καταστολή.

Ο 26χρονος δράστης παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/10 στις Αρχές και πήρε προθεσμία για την υπερασπιστική του γραμμή (δείτε εδώ πότε). Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 31/10, ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την κατάσταση της υγείας του πελάτη του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιάννη Μάρκου

«Η συγκεκριμένη επίθεση και έτσι όπως προκύπτει από τα δεδομένα ήταν απρόκλητη και φαίνεται να είναι ασύνδετη με το γεγονός ότι μία ώρα πριν την επίθεση βρίσκονταν σε έναν άλλο χώρο εστίασης, ο δράστης και το θύμα.

Ήταν τόσο σοβαρό το κόψιμο στην μηριαία αρτηρία, -γι΄ αυτό σας είπα ότι ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να ήξερε τι έκανε- που εάν είχαν καθυστερήσει για λίγα λεπτά να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Ήταν λουσμένος στο αίμα ο Γιάννης Μάρκου όταν έφτασε στο νοσοκομείο».

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από την έναρξη της συμπλοκής, η οποία κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία. Όπως θα παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Γιάννης Μάρκου είναι αυτός με την άσπρη μπλούζα και με την μαύρη μπλούζα είναι ο 25χρονος αδίστακτος δράστης.