Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/10 ο Γιώργος Παρτσαλάκης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα παιδιά του, αλλά και το πάθος που είχε παλιά με τον τζόγο.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη
Για τις εξελίξεις στην Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις), είπε: «Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι».
«Έχω κάνεις τρεις γάμους και αποφάσισα λόγω συνθηκών να μείνω μόνος. Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος. Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25ρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω.
Έχω δυο παιδιά τα οποία είναι 23 και 33 ετών. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό.
Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο. Σήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου. Είπα στον μεγάλο μου γιο να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου. Ο μικρός μου γιος μου είπε “Θέλω να γινώ ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ”. Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πως περνούσα, γιατί το περνούν.
Τελειώνοντας την εργασία μου στην Κύπρο, ο Γιώργος Παρτσαλάκης χαιρετά και πηγαίνει στην Κρήτη», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.
Η συγκίνηση του Γιώργου Παρτσαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/10) ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια της συζήτησης δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του.
Συγκεκριμένα, η Κάλλια Καστάνη είχε ετοιμάσει για τον ίδιο ένα αφιερωματικό βίντεο. Μόλις τελείωσε, ο ηθοποιός “έσπασε” και συγκινήθηκε.
«Πωπωπω μας διέλυσε…» είπε χαρακτηριστικά με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει:«Συγκινήθηκες κι εγώ συγκινήθηκα μαζί σου … Ήταν ένα βίντεο που ήθελε να περάσει λίγο απ’ όλα από εσένα και τη ζωή σου… Στο έχω πει έχεις ζήσει πολλές ζωές, έχεις κάνει πολλά ξεκινήματα. Έχεις πέσει και έχεις ξανασηκωθεί και πάλι από την αρχή.»!
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πρόσθεσε: «Αυτό είναι η ζωή, να παλεύουμε στην χαρά και στον πόνο… Δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη, μετά από χρόνια το συνειδητοποίησα αυτό. Πρέπει να διαχειρίζεσαι και τον πόνο και τη χαρά εσύ, αλλιώς μπορεί να σε διαλύσουν τελείως… Με τα χρόνια πέρασα πολλά, τα χειρίστηκαν άλλοι και έρπε να τα χειριστώ εγώ… ». Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις καταγγελίες.



">
">
">
">
">
">
">