Νίκος Ευαγγελάτος: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την σπάνια έξοδό του με τον γιο από τον πρώτο του γάμο, Λάμπη

Που τους εντόπισε ο φακός του youweekly.gr;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Νίκος Ευαγγελάτος κρατά συντροφιά στο κοινό του και προσπαθεί να το ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας μέσα από την εκπομπή του, Live News, η οποία τα πηγαίνει και πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ ένα σημαντικό δείγμα).

Παρόλα αυτά, όταν οι κάμερες και τα φώτα σβήνουν ο ίδιος γυρνάει στο σπίτι του και στην οικογένειά του και το μόνο που θέλει είναι να περάσει λίγο ουσιαστικό χρόνο μαζί τους. Ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και άλλα δύο παιδιά με την Τατιάνα Στεφανίδου. Με τον Λάμπη, λοιπόν, το πρώτο του παιδί, μιας που είναι και αρκετά μεγαλύτερος, έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και αυτό φάνηκε από την κοινή τους έξοδο την Κυριακή 30/10.

Σπάνια δημόσια έξοδος με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον μεγάλο του γιο, Λάμπη

Οι δυο τους βρέθηκαν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΑΕΚ ενάντια στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι μεγάλοι οπαδοί της πρώτης ομάδας. Η έκβαση ήταν θετική, χαρίζοντας τους χαμόγελα, τα οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, ο οποίος ήταν εκεί.

Νίκος Ευαγγελάτος παιδί

Νίκος Ευαγγελάτος γιος

Οι σχέσεις της Στεφανίδου με το γιο από τον πρώτο του γάμο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκεται σήμερα σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει δύο παιδιά, τον Νικόλα και την Λυδία, αν και νωρίτερα είχε αποκτήσει ένα ακόμη από το γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τον Λάμπη.

Η παρουσιάστρια γνώρισε και παντρεύτηκε τον πατέρα του Λάμπη Ευαγγελάτου, όταν εκείνος ήταν ακόμη πολύ μικρός και, μάλιστα, αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση.

Δείτε την αλήθεια στο Athensmagazine.gr