Στιγμές ευτυχίας για την Ευαγγελία Συριοπούλου - Φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια του γιου της

«Σ' αγαπάμε μέχρι τον ουρανό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ευαγγελία Συριοπούλου
Instagram / Ευαγγελία Συριοπούλου

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που ο γιος της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του Στράτου Πατσατζή ήρθε στη ζωή (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία ως νεογέννητο) και την Κυριακή 30/10 οι τρεις τους το γιόρτασαν με την οικογένειά τους και διάφορα φιλικά πρόσωπα.

Μάλιστα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μία οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και πλήθος κόσμου, όπως και πολλοί διάσημοι έσπευσαν να της ευχηθούν.

Τα πρώτα γενέθλια του γιου της Ευαγγελίας Συριοπούλου

«Το αγοράκι μας σήμερα γίνεται ενός έτους. Ούτε καταλάβαμε πως πέρασε ο καιρός… Σ' αγαπάμε μέχρι τον ουρανό!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Ευαγγελία Συριοπούλου γιος
Instagram / Ευαγγελία Συριοπούλου

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον πατέρα του παιδιού της

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Ευαγγελία Συριπούλου πρόσφατα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της (δείτε τον εδώ), αλλά και στο γιο της, καρπό του έρωτα τους.

Αποκάλυψε πως αισθάνεται όταν χρειάζεται να αποχωρίζεται το μωρό της λόγω της δουλειά, ενώ μίλησε και για τη σχέση με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 12 χρόνια.

«Δεν ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός, τώρα για τη δουλειά με το παιδί, γιατί το έφτιαξα πολύ ωραία, δεν έγινε βίαια και τελευταία στιγμή...Δεν έφυγε ξαφνικά η μαμά από το σπίτι. Σιγά σιγά πήγαινε η μαμά για μια ωρίτσα. Το παιδί μου είπε πρώτα μαμά. Είμαι εντελώς χαζομαμά. Με τον άντρα μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, είμαστε 12 χρόνια μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι...Θα δούμε...με την βάπτιση, μπορεί...» είπε η ηθοποιός.