«Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη» - Άφωνοι όλοι στο Super Κατερίνα με την Καινούργιου

«Με ποια λογική το κάνεις αυτό; Γράφουν τέρατα!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη» - Άφωνοι όλοι στο Super Κατερίνα με την Καινούργιου

Με αφορμή την περιπέτεια της Νατάσας Καλογρίδη με τη βικιπαίδεια, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, θέλησε να μοιραστεί με το πάνελ και τους τηλεθεατές, ένα απαράδεκτο περιστατικό που έμαθε πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως άγνωστοι μπήκαν και έγραψαν στην βικιπαίδεια πως είναι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη, γεγονός που την σόκαρε.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

«Μου έστειλαν κάτι πριν μερικές μέρες στο Instagram για να δείτε πόση κακία έχει ο κόσμος. Είχαν γράψει για μένα ότι είμαι γεννημένη το 1973, ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη. Δεν είναι για γέλια…

Δεν έχω πρόβλημα να μου πουν ότι μοιάζω με τρανς, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις τρανς γυναίκες. Το να μπεις στην wikipedia και να γράψεις για μια κοπέλα είναι παρουσιάστρια, ομοφυλόφιλη με περούκα και ταυτόχρονα ιερόδουλη. Με ποια λογική το κάνεις αυτό; Γράφουν τέρατα!» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πολλά και άσχημα σχόλια στα social media, ακόμη και από γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως η Σοφία Μουτίδου.

Το ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Το πρωί της Τρίτης 31/5 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, θέλησε να πάρει θέση ανοιχτά, χωρίς να μασάει τα λόγια της, σχετικά με τα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media για το ταξίδι της στο Μιλάνο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε που προκάλεσαν ένα μικρό σάλο χωρίς λόγο.

Η παρουσιάστρια αφού είδε το βίντεο με τις δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα έδωσε την δική της απάντηση σε όλους όσους γράφουν επικριτικά σχόλια αποκαλύπτοντας και για όσα ακούει εκείνη κατά καιρούς.

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές.

Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει.

Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες».