Άλαλος ο Νίκος Μουτσινάς - Εμφανίστηκε στο Καλό Μεσημεράκι για πρώτη φορά η Βάνια ως Ματίνα Νικολάου

Της πήρε μάλιστα και κανονική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άλαλος ο Νίκος Μουτσινάς - Εμφανίστηκε στο Καλό Μεσημεράκι για πρώτη φορά η Βάνια ως Ματίνα Νικολάου

Για πρώτη φορά η Ματίνα Νικολάου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, όχι ως Βάνια αλλά ως ο πραγματικός της εαυτός, έχοντας μαζί της τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη, με το οποίο είναι μουσικό ζευγάρι φέτος στο J2US και μάλιστα αποθεώνονται κάθε φορά από την κριτική επιτροπή.

Οι δυο τους μπήκαν ξαφνικά στο πλατό τραγουδώντας, με τον παρουσιαστή να μην πιστεύει στα μάτια του.

«Σε σιχαίνομαι!» της είπε και αμέσως μετά έπεσε στην αγκαλιά της συγκινημένος. Στη συνέχεια, μάλιστα, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης κάθισαν στις πολυθρόνες σαν καλεσμένοι και ακολούθησε η συνέντευξη.

«Συγκινήθηκα. Δεν έχεις έρθει ποτέ στην εκπομπή μου καλεσμένη τόσα χρόνια», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνεργάτιδά του.

Ματίνα Νικολάου & Βασίλης Πορφυράκης στο Καλό Μεσημεράκι

Η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Ματίνα Νικολάου στα παρασκήνια του J2US και η ρεπόρτερ του ALPHA βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας, αλλά και του συνεργάτη της, Νίκου Μουτσινά.

Εκείνη, παρόλα αυτά, εξήγησε με πολύ ευγενικό και απλό τρόπο πως δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει αποφασίσει ο φίλος της, αλλά ακόμη κι αν χωριστούν στο "γυαλί" σημασία έχει να κάνουν πράγματα που θα τους "γεμίζουν" και θα τους προσφέρουν χαρά.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Νίκος. Δεν μου έχει πει τι ακριβώς θα κάνει. Μπορεί να περνάνε πολλά από το μυαλό του. Εγώ θέλω να κάνουμε κάτι που θα μας δίνει χαρά και, είτε είμαστε μαζί είτε χώρια… Από εκεί και πέρα, θα δούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και θα δούμε. Ας τελειώσει η φετινή χρονιά και βλέπουμε για του χρόνου».