«Για πάντα ευτυχισμένοι» - Επέτειος γάμου για τον Γιώργο Καράβα και την Ραφαέλα Ψαρρού

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Rafaela Psarrou
Instagram / Rafaela Psarrou

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική είναι η σημερινή 1/11 μέρα για τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλα Ψαρρού καθώς γιορτάζουν την επέτειο γάμο τους και συγκεκριμένα κλείνουν 10 χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με αφορμή την μέρα αυτή, η σύζυγος του κριτή του GNTM προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με τους ίδιους και τα παιδιά τους, στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού με τον Γιώργο Καράβα & τα παιδιά τους για την επέτειο γάμο τους

"Happy wedding anniversary baby ! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου ! Για πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι ! I love you 01/11/2012", έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ραφαέλα (δείτε εδώ και αποκλειστικές φωτογραφίες από μια πρόσφατη δημόσια έξοδό τους).

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού με τον Γιώργο Καράβα & τα παιδιά τους για την επέτειο γάμο τους 
Instagram / Rafaela Psarrou

Η διαφορά ηλικίας τους

Η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε για την ζωή της δίπλα στον Γιώργο Καράβα, την σχέση τους που μετρά πάνω από δέκα χρόνια, αλλά και τα δυο τους παιδιά, στην κάμερα της εκπομπής BreakFastStar.

«Για να ζηλέψεις κάποιον θα πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα. Θα ζήλευα αν έβλεπα τον άντρα μου να κοιτάει αυτός μια γυναίκα, όχι να τον κοιτάνε οι γυναίκες», ανέφερε αρχικά.

«Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, πάντα βρίσκουμε χρόνο, είτε για ένα ταξιδάκι μικρό, είτε οι δυο μας με τους φίλους μας, έχουμε δύο παιδιά, αλλά έχουμε και το μεταξύ μας που πρέπει να φροντίσουμε», είπε για την σχέση τους.

Μιλώντας για την μητρότητα και τον ερχομό του γιου της, Φίλιππου είπε: «Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών, από επιλογή ήθελα να το κάνω. Όταν έκανα το παιδί ζορίστηκα πολύ, έχασα τελείως τα κέντρα μου, δεν ήξερα τι με περιμένει. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε εκείνη την στιγμή να το δει εξαρχής γιατί άλλαξε και εκείνου η ζωή. Ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια».

Ο Γιώργος Καράβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982, είναι 39 ετών, και έχει ύψος 1.87, ενώ η Ραφαέλα Ψαρρού έχει γενέθλια τον Φλεβάρη και είναι 29 ετών (δείτε την με μπικίνι).

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού χαμογελαστοί στη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας