«Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω σε αυτό» - H ερώτηση στο Super Κατερίνα που ενόχλησε την Νατάσα Καλογρίδη

«Η δική μου πραγματικότητα είναι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω σε αυτό» - H ερώτηση στο Super Κατερίνα που ενόχλησε την Νατάσα Καλογρίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη δίνοντας μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη. Μίλησε για το θάνατο του πατέρα της που τον έχασε εντελώς ξαφνικά λίγο πριν φτάσει στο σπίτι τους, ενώ λίγο αργότερα μια ερώτηση που δέχτηκε, την ενόχλησε.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη στράφηκε προς τις εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου και τις καταγγελίες των ηθοποιών αλλά και το κίνημα #meToo.

Η ενόχληση της Καλογρίδη και η απάντηση της

«Κατερίνα μου, θα σε παρακαλούσα να μην απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, γιατί έχει πια απλώσει τόσο πολύ αυτό το πράγμα, που δεν θα ήθελα να απαντήσω» είπε χαρακτηριστικά.

«Η δική μου πραγματικότητα είναι ότι δε χώνομαι στα… υπέροχα αυτά γύρω-γύρω που συμβαίνουν, έχω μια απόσταση από αυτό» ήταν το μοναδικό σχόλιο που αρκέστηκε να κάνει.

Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για την σχέση της με τον Λυκουρέζο

Επίσης μίλησε και για τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η οποία ήταν σταθμός για εκείνη.

Εξήγησε, μάλιστα, πως παρόλο που έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μένουν ακόμα στο ίδιο κτίριο, όμως φαίνεται πως η ίδια έχει προχωρήσει όσον αφορά στα ερωτικά της, εφόσον τόνισε πως υπάρχει "κάτι"

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Καλά είναι, εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει. Το μέσα του είναι… ταύρος! Γιατί να μετανιώσω για τη σχέση μου μαζί του; Ναι ήμουν περιποιητική μαζί του. Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά κοίταξε να δεις αυτή η σχέση ήταν πνευματική… Από αυτόν τον άνθρωπο πήρα πράγματα που με γέμισαν, με ταξίδευαν. Έκανε παρέες με τους πάντες, Χατζηδάκη, Γκάτσο. Ήταν σχέση ζωής», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε μιλώντας για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα προσωπικά της: «Βρίσκομαι σε… φλερτ».