«Έχω τρία πλευρά που έχουν...» - Η αποκάλυψη της Ειρήνης Κολιδά για τον τραυματισμό της στο Survivor

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω τρία πλευρά που έχουν...» - Η αποκάλυψη της Ειρήνης Κολιδά για τον τραυματισμό της στο Survivor

Πολλά ονόματα που έχουν υπογράψει για το Survivor All Star έχουν βγει στην φόρα (δείτε εδώ το πρόσωπο "φωτιά" που υπέγραψε μόλις χθες), ωστόσο ανάμεσα σε αυτά φαίνεται πως δεν θα βρίσκεται η Ειρήνη Κολλιδά. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και εξήγησε τον λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως κατά την πρώτη της συμμετοχή στο παιχνίδι υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος δεν της επιτρέπει να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ρόλο παίζει και ο μικρός της γιος, ο οποίος την έχει πολύ ανάγκη.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Κολλιδά για το Survivor

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχικά. Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και ακόμα με ενοχλούν, σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς παθαίνω κράμπες και έχω και 3 κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το Survivor All Star. Κλίνω ότι το σώμα μου δεν μπορεί. Aν μου έδιναν έναν σεβαστό ποσό ίσως να το σκεφτόμουνα γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα».

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η Ειρήνη Κολιδά φαίνεται πως έχει κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της και έχει βρει νέο σύντροφο. Οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δε φοβούνται να το αποκαλύψουν και στα social media.

Η πανέμορφη γυμνάστρια έχει κάνει μία παύση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι απολαμβάνει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της καθώς και με το παιδί της.

Στην νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της στην παραλία ενώ τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν βροχή.