«Αρχι@α καπαμά» - "Πάγωσαν" στο πλατό του Καλημέρα Ελλάδα, Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου

Η απίστευτη αντίδραση του δημοσιογράφου στον αέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αρχι@α καπαμά» -

Πρεμιέρα σήμερα 2/11 για το καλάθι του νοικοκυριού και ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα βρέθηκε έξω από σούπερ μάρκετ για να κάνει ρεπορτάζ. Μια δήλωση ωστόσο ηλικιωμένου τους άφησε άφωνους όλους στο πλατό.

Συγκεκριμένα, Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου έπαθαν σοκ όταν άκουσαν τον άνδρα που μόλις είχε κάνει τα ψώνια του να λέει «Αρχ…α καπαμά». Ειδικά η αντίδραση του δημοσιογράφου Λάζο Μαντικού είναι επική.

Οι δυο παρουσιαστές μάλιστα, κράτησαν τα κεφάλια τους, με την δημοσιογράφο να αναφέρει χαρακτηριστικά «Καλά πήγε αυτό». Πολλές φορές στην εκπομπή γίνονται τέτοια απρόοπτα όπως πρόσφατα που έγινε ένας ασύλληπτος καβγάς στο πλατό.

Το επικό βίντεο στο Καλημέρα Ελλάδα

To σαρδάμ της Αναστασοπούλου

Ένα επικό περιστατικό είχαν την ευκαιρία να δουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα (δείτε τι τηλεθέαση κάνει). Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε ένα απίστευτο σαρδάμ στον αέρα, με αποτέλεσμα να έρθει "ζαλάδα" στον Γιώργο Παπαδάκη και να περάσουν σε διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια την ώρα που ανακοίνωνε το δώρο που θα δώσουν στους τηλεθεατές, αντί για ΑΝΤ1 είπε ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα να εξελιχθεί έναν πολύ χιουμοριστικός διάλογος.

«Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε ΣΚΑΪ… Γράφετε ΣΚΑΪ; Όχι ΣΚΑΪ, δεν γράφετε ΣΚΑΪ… Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, έλα κάτσε κάτω, ηρέμησε», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Θυμήθηκε τον ΣΚΑΪ. Σου λείπει ο ΣΚΑΪ; Έχεις εμένα δίπλα σου και σου λείπει ο Οικονόμου; Κυρίες και κύριοι για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;», της είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με χιούμορ.