Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί εντόπισαν τα 235 γραμμάρια κοκαΐνης στο αμάξι του πρώην παίκτη του Power of Love

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί εντόπισαν τα 235 γραμμάρια κοκαΐνης στο αμάξι του πρώην παίκτη του Power of Love

Την Τρίτη 1/11 έσκασε σαν "βόμβα" η είδηση πως πρώην παίκτης του Power of Love συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών που άγγιζαν τα 235 γραμμάρια κοκαΐνης συγκεκριμένα. Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Λεπτοκαρυά Κατερίνης και την Τετάρτη 2/11 θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Στο φως της δημοσιότητας, μάλιστα, το πρωί της ίδιας ημέρας, δόθηκε το βίντεο από την στιγμή της σύλληψής του, καθώς και η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την καταδίωξη, τον έλεγχο που του ασκήθηκε, αλλά και τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον παίκτη του Power of Love που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη (1 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα του οχήματος που επέβαινε ο ημεδαπός, στο οποίο εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Άλλη μία παίκτρια του ριάλιτι είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση πως παίκτρια γνωστού ριάλιτι συνελήφθη με τεράστια ποσότητα κοκαΐνης (τουλάχιστον 7 κιλά)!

Συγκεκριμένα η κοπέλα αυτή είναι 29 ετών και πήρε μέρος στο Power Of Love 2! Άμεσα συνάντησε τον έρωτα με άλλον παίκτη του ριάλιτι, ωστόσο λίγο μετά το τέλος του χώρισαν!

Πλέον είναι σε σχέση με άλλον άνδρα, με τον οποίο ετοιμάζονται να παντρευτούν, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα δεν μένουν στην Αθήνα, αλλά στην επαρχία με άρωμα... θάλασσας!

Η ίδια έχει μεγαλώσει στην Αθήνα ενώ όταν μπήκε στο Power Of Love 2 δήλωσε πολύ ζηλιάρα και ανταγωνιστική!

Διαβάστε το όνομά της στο Athensmagazine.gr