«Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν...» - Η "αιχμηρή" απάντηση της Μαίρης Βυτινάρος για την κόντρα της με την Σοφία Χατζηπαντελή

«Θα επιστρέψει και...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή

Σάλος είχε ξεσπάσει στην ελληνική σόουμπιζ με το σχόλιο που είχε κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή για την Μαίρη Βυτινάρος κατά την είσοδό της στο GNTM 5 (δείτε εδώ την αιχμηρή της ανάρτηση). Ωστόσο, η πρώτη προσπάθησε να δικαιολογηθεί στη συνέχεια, αναφέροντας πως δεν προοριζόταν για εκείνη το μήνυμά της.

Λίγο διάστημα αργότερα, η νέα instructor του ριάλιτι μόδας, την Τετάρτη 2/11 συγκεκριμένα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, και αναφέρθηκε στο περιστατικό εξηγώντας ποιες είναι οι σκέψεις της για όλη αυτή την κόντρα.

Η απάντηση της Μαίρης Βυτινάρος για το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή

«Ήθελα να πάω στο GNTM και τρεις εβδομάδες μετά η παραγωγή μου έστειλε μήνυμα και είπα το "ναι". Μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν με πρότεινε η Βίκυ Καγιά, την γνώρισα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση αλλά και με εσώρουχα για αυτό νιώθω οικεία.

Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες», είπε χαρακτηριστικά.

'Οσα είπε η πρώην κριτής μετά την διαμάχη τους

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5 έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή, στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων είναι από τις πρώτες φορές που απαντάει στους επικριτές της για τα σχόλια που δέχεται, ενώ μίλησε ευθέως και για την σχέση της με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή και ειδικότερα για την αντικαταστάτριά της Μαίρη Βυτινάρος.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή ένα post που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του GNTM 5 στο Instagram, στο οποίο έδειχνε τη Βυτινάρος να ποζάρει στη δοκιμασία με τα όργανα, η Χατζηπαντέλη σχολίασε γελώντας, ανοίγοντας τις φήμες για κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών που στη συνέχεια απαντήθηκε και από την ίδια.

Eίπε λοιπόν στην εκπομπή Γειά σου:

«Όλοι στο GNTM ήταν καταπληκτικοί. Η Βίκυ Καγιά μου έδωσε την ευκαιρία. “Θα ήσουν τέλεια, σε θέλω” μου είπε. Ο Γιώργος Καράβας με υποστήριζε, μου έδινε θάρρος να όλα όσα ήθελα να πω, να μην έχω άγχος. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι κουλ. Μου ήταν δύσκολο να πω όχι. Ήθελα να είναι καλές στη μόδα και όχι στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι η καριέρα μου, όχι τηλεόραση. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση, δεν έβλεπα το Twitter αλλά μου έλεγαν ότι με λατρεύουν, χάρηκα πολύ».

«Το αγάπησα τόσο πολύ, ήλπιζα όταν έφυγα ότι θα συνεχίσουν σε αυτό το θέμα. Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show. Ίσως με ξαναδείτε στο GNTM. Τώρα έχουμε έξι κοπέλες που δεν πέρασαν και μιλάω με πρακτορεία για να τις βοηθήσω. Επειδή δεν είσαι στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου», συμπλήρωσε η Σοφία Χατζηπαντελή.