Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για ναρκωτικά: «Είναι ένα αξιόλογο παιδί» - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του

«Ούτε πίνει, ούτε καπνίζει, ούτε, ούτε ξενύχτης είναι, ούτε αλήτης είναι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για ναρκωτικά: «Είναι ένα αξιόλογο παιδί» - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του

Στην εκπομπή t-live και τη δημοσιογράφο, Ειρήνη Πεϊβάνη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η μητέρα του 36χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Η μητέρα χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον γιο της ως «άριστο», «πολύ καλό» και «αξιόλογο» παιδί.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη για ναρκωτικά

«Ως μητέρα του δεν έχω να πω τίποτα, γιατί δεν ήξερα τίποτα. Απλά ξέρω ότι είναι ένα άριστο και πολύ καλό παιδί. Με τη δουλειά του, με το σπίτι του, με το μαγαζί του, αυτά. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δεν μένουμε μαζί, έχει δικό του σπίτι. Ασχολείται και με τη μουσική.

Ακούστε να σας πω. Είμαι μάνα. Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και πάρα πολύ καλό παιδί. Ούτε πίνει, ούτε καπνίζει, ούτε, ούτε ξενύχτης είναι, ούτε αλήτης είναι. Είναι οικογενειάρχης, από οικογένεια. Αυτό θα το πω και θα το διατυμπανίσω σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα» είπε η μητέρα του στο T-live.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί εντόπισαν τα 235 γραμμάρια κοκαΐνης στο αμάξι του

Στο φως της δημοσιότητας, μάλιστα, το πρωί της ίδιας ημέρας, δόθηκε το βίντεο από την στιγμή της σύλληψής του, καθώς και η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την καταδίωξη, τον έλεγχο που του ασκήθηκε, αλλά και τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Συνελήφθη (1 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα του οχήματος που επέβαινε ο ημεδαπός, στο οποίο εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.