Του πέταγε λουλούδια και τον τραβούσε βίντεο - "Τα έσπασε" ο Ηλίας Ψινάκης στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης

Το διασκέδασε με τη ψυχή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εν όψει των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ηλία Ψινάκη να ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό με την Αννίτα Πάνια, ο ίδιος θέλησε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του και να τα "σπάσει" στα μπουζούκια.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε το βράδυ της Τρίτης 1/11 τον γνωστό μάνατζερ να βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Τσαλίκη, με τον οποίο ένα διάστημα συνεργαζόταν.

Μάλιστα, στα εν λόγω στιγμιότυπα, ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται να διασκεδάζει με παρέα επιχειρηματιών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ γέμισε και με λουλούδια τον Γιώργο Τσαλίκη. Στην παρέα του ήταν και η Σούλα Λιάκου του "Cavo Tagoo".

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Ηλία Ψινάκη να διασκεδάζει στον Γιώργο Τσαλίκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Ηλία Ψινάκη να διασκεδάζει στον Γιώργο Τσαλίκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Ηλία Ψινάκη να διασκεδάζει στον Γιώργο Τσαλίκη 2

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Ηλία Ψινάκη να διασκεδάζει στον Γιώργο Τσαλίκη 3

H απάντησή του όταν τον ρώτησαν για το μέλλον του «Γηροκομείου»

Το πρωί της Τρίτης 28/6 στο Happy Day, προβλήθηκαν δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη, τον οποίο πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός στο Ηρώδειο, και πιο συγκεκριμένα στη συναυλία του Desmond Child για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος γνωρίζεται με τον Αμερικανό συνθέτη και παραγωγό εδώ και πολλά χρόνια, αυτό τον καιρό έχει συζητηθεί αρκετά για τις περίφημες ατάκες του στο X-Factor που εμφανίζεται ως guest κριτής, αλλά και για το Γηροκομείο που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην τηλεόραση!

«Ο Desmond Child έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, τον ξέρω πολλές δεκαετίες. Το όνειρό του είναι να προσφέρει στην Ελλάδα ότι μπορεί. Την γουστάρει πολύ, την αγαπάει. Φέτος το κάνει για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και είναι πολύ γλυκό εκ μέρους του και όλων των συντελεστών, Ελλήνων και ξένων», δήλωσε αρχικά, ενώ οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για το «Γηροκομείο».

«Το Γηροκομείο θα συνεχίσει μέχρι το… νεκροταφείο», απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει παραπάνω για αυτό.