Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον τελικό του Love Island - Τι συμβαίνει

Τα σχέδια της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Iliana Papageorgiou
Instagram / Iliana Papageorgiou

Ο τελικός του Love Island (δείτε εδώ ένα βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου) θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες, με την παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει ήδη μάλιστα ετοιμάσει τι θα κάνει αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 5/10 ωστόσο τα γυρίσματα θα γίνου αύριο 3/11, όπου και θα δούμε να προκρίνονται τα τέσσερα πιο δημοφιλή ζευγάρια που προέκυψαν από την πρώτη ψηφοφορία του κοινού. Αυτά τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά ραντεβού εκτός βίλας, να παρακολουθήσουν τα μηνύματα των συγγενών τους και να ανταλλάξουν όρκους αγάπης.

Τι θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island

Αφού λοιπόν ρίξει αυλαία το ριάλιτι αγάπης, η Ηλιάνα δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά σύμφωνα με πληροφορίας θα επισκεφθεί μια άλλη χώρα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Τι θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island 
Instagram / Iliana Papageorgiou

Οι δηλώσεις που έκανε και έχουν προκαλέσει τεράστιο ντόρο

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα αμερικανικό podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο εργασιακό μπούλινγκ που βίωσε στο GNTM αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με προβλήματα υγείας.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/10 στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν» είπε η παρουσιάστρια που δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Love Island και στο πρόωρο τέλος του.