«Aν έλεγες ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο, εθεωρείτο κατάντια» - "Κόλαφος" ο Θάνος Αλεξανδρής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Aν έλεγες ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο, εθεωρείτο κατάντια» -

Πέρα από τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος μίλησε "ανοιχτά" για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, στο The 2night Show βρέθηκε και ο Θάνος Αλεξανδρής, το βράδυ της Τετάρτης 2/11. Πρόκειται για τον συγγραφέα του βιβλίου "Αυτή η νύχτα μένει", που έγινε και σειρά στο κανάλι του ALPHA αυτή τη χρονιά.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την καριέρα του, εξήγησε πως έγινε η αρχή, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο, εκφράζοντας την άποψή του για εκείνον με απόλυτη ειλικρίνεια.

Οι δηλώσεις του Θάνου Αλεξανδρή για τον Γιώργο Μαρίνο

«Πήγα κρυφά στον Κουν και παράλληλα ήμουν στην Νομική. Όταν με προσέλαβε ο Μαρίνος, που τότε εθεωρείτο η Μέδουσα το Μέγαρο Μουσικής για την Αθήνα, ήταν μεγάλη τιμή κι έκανα οντισιόν. Αλλά πώς το λέω στη μάνα μου; Τους στέλνω ένα γράμμα και τους λέω είμαι στον Μαρίνο. Τότε, αν έλεγες στο χωριό ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο -αν τους έλεγες ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών, θα τους φαινόταν πιο light- εθεωρείτο κατάντια», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Για εμένα είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης, τραγουδιστής, showman. Δεν πρόκειται να αντικατασταθεί. Αλλά τότε στην επαρχία ήταν λίγο…»

Λίγα λόγια για τη ζωή του συγγραφέα

Ο Θάνος Αλεξανδρής γεννήθηκε στη Nέα Αρτάκη της Εύβοιας και οι αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια είναι αρκετά μοναχικές. Σπούδασε Νομική για να μπορέσει να ξεφύγει, αλλά, όταν ανακοίνωσε στην οικογένεια του τα καλλιτεχνικά του όνειρα, έγινε μεγάλος "χαμός".

Παρόλα αυτά, δεν τα παράτησε και ακολούθησε ένα νέο μονοπάτι στο Θέατρο Τέχνης. Αργότερα, ακολούθησε μακρόχρονη συνεργασία με την φίλη του Μαλβίνα, για ένα μεγάλο διάστημα μόνιμη στήλη στην Athens Voice και μια ενδιαφέρουσα συμμετοχή σε εκπομπές της Σεμίνας.

Δηλώνει, μάλιστα, αρκετά υπερήφανος για τις εκπομπές μας «Trash TV» και «Καρακορτάδα». Το βιβλίο του "Αυτή η νύχτα μένει" έγινε πρώτα ταινία με τον Παναγιωτόπουλο και ύστερα θεατρική παράσταση με την Κίρκη Καραλή, ενώ το πιο πρόσφατο βιβλίο του είναι «Του Αγίου Αλμοδοβάρ ανήμερα».