«Mακάρι να μπορούσα να...» - Η εξομολόγηση της Καινούργιου για τη σχέση της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Mακάρι να μπορούσα να...» - Η εξομολόγηση της Καινούργιου για τη σχέση της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον ερχομό του παιδιού τους, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχετικό σχόλιο.

Η εκπομπή Super Κατερίνα και όχι μόνο σχολίασαν την τηλεοπτική αυτή συνάντηση των δυο παρουσιαστριών, καθώς στο παρελθόν δεν είχαν καλές σχέσεις.

Το σχόλιο της Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλο

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου διατηρούσε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πριν αρκετά χρόνια και με αφορμή το γεγονός η παρουσιάστρια θέλησε να πει:

«Είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δεν ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά είναι μια σχέση που δεν με αφορά, ούτε με έχει στιγματίσει αλλά δυστυχώς αλλά λόγω της δημοσιότητας, προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Δηλαδή, μακάρι να μπορούσα και από τη Google να κατεβάσω αυτή τη σχέση. Δεν είναι από τις σχέσεις που».

Το φύλο του μωρού Σταθοκωστόπουλου - Σπυροπούλου

Με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό της Μενεγάκη η Σπυροπούλου, "άστραψε" ο τόπος από την ομορφιά της, καθώς η εικόνα της είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα τυρκουάζ μίνι φόρεμα, αρκετά φαρδύ ώστε να είναι άνετο για την φουσκωμένη της κοιλίτσα, τόσο όσο ώστε να φαίνεται όμως. Το λαιμό της διακοσμούν τα διαμαντάκια που βρίσκονται στον γιακά του ρούχου, ενώ η ίδια επέλεξε συνδυάσει πέδιλα στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά της για να ολοκληρώσει το look της.

Στα μαλλιά της έκανε μία χαλαρή και ανάλαφρη μπούκλα, ενώ το μακιγιάζ της είναι απαλό σε γήινους και ροζ τόνους, που της ταιριάζουν απίστευτα.

Η Ελένη Μενεγάκη, με το που την αντίκρισε, έσπευσε να χαϊδέψει την κοιλίτσα της και σχολίασε: «Είναι παίδαρος», κάνοντας την δική της πρόβλεψη.

Η μέλλουσα μανούλα, όμως, στη συνέχεια την επιβεβαίωσε λέγοντας: «Ο παίδαρος το τρώει το φαγητό του», ενώ λίγο αργότερα τόνισε ότι σε μία βδομάδα μπαίνει στον όγδοο μήνα της κύησης.