«Έχει τύχει και σε μένα...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με αφορμή την κόντρα ανάμεσα σε Τσαλίκη και Γκουντάρα

«Στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχει τύχει και σε μένα...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με αφορμή την κόντρα ανάμεσα σε Τσαλίκη και Γκουντάρα

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, σχολιάστηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για την Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο The 2night Show. Η κόντρα του τραγουδιστή με το διάσημο ζευγάρι έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό στάθηκε ως αφορμή για την παρουσιάστρια του ALPHA, η οποία προχώρησε σε μία αποκάλυψη για ένα δικό της αντίστοιχο περιστατικό που έχει συμβεί στο παρελθόν, το οποίο όμως την είχε πικράνει.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή με αφορμή την κόντρα Τσαλίκη - Γκουντάρα - Κάκκαβα

«Επειδή έχει τύχει και σε μένα στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο να κάνω μία ζώνη και να μάθω από ένα δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος, όταν υπάρχει μία προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο, αυτό που περιμένεις είναι ένα τηλέφωνο. Το ότι το κανάλι δεν θα σε ενημερώσει είναι ξεκάθαρο, γιατί το κανάλι είναι επιχείρηση και κάνει τη δουλειά του», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι που κάνουν τη διαφορά».

Το ξέσπασμα της Καινούργιου εναντίον του τραγουδιστή για τον συνάδελφό της

Σήμερα Πέμπτη 3/11 το γεγονός σχολιάστηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα, με τον παρουσιαστή να δίνει την απάντηση του.

«Θα πω δύο πράγματα και θα το αφήσω εδώ. Πρώτον θα ακούσω πιστά τη συμβουλή του τραγουδιστή και δεν θα μιλήσω γιατί λέω βλακείες. Και το δεύτερο Γρηγοράρα το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο. Όποτε θέλεις έρχεσαι, έχω βρει κάτι σπαλομπριζόλες εκπληκτικές. Αυτό» αρκέστηκε να απαντήσει.

Λίγο αργότερα όμως ο λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ξέσπασε εναντίον του Γιώργου Τσαλίκη, υπερασπίζοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος συγκινήθηκε.

«Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό που είδα. Στην αρχή έλεγε ότι διδάσκει την αγάπη… Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό, το να μπαίνεις στη διαδικασία επί δύο χρόνια να μιλάς για αγάπη και ξαφνικά βγάζεις τοξικότητα. Τις προάλλες έλεγε ότι “στην εκπομπή που είναι πάνελ”. Ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ. Ο Γρηγόρης και ο Αντρέας και όλοι τους είναι 100 περισσότερο πιο έμπειροι από μένα. Χωρίς αυτούς εγώ θα έκανα μηδέν. Είναι μαζί μου γιατί με αγαπάνε και με βοηθάνε.

Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερα και η εκπομπή πάει καλύτερα, το χρωστάω στον Γρηγόρη. Για μένα ο Γρηγόρης είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Τι δουλειά έχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίσει; Δεν κατάλαβα; Με ενόχλησε πάρα πολύ. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, δεν είχε καμιά δουλειά να πάρει ο Γρηγόρης τον Τσαλίκη να τον ενημερώσει για τη δουλειά. Ήταν φίλος του; Ο μόνος που είχε ενημερώσει ο Γρηγόρης για να πάει στο Big Brother ήμουν εγώ. Και εκεί του βγάζω το καπέλο.

Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και για εσάς όλους σας να ακούσω μισό αρνητικό. Δεν έχω γνωρίσει πιο κύριο σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω» είπε ξεσπώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να ξέρετε ότι όλες οι πρωινές εκπομπές και παρουσιάστριες πρώτης γραμμής έκαναν πρόταση στον Γρηγόρη Γκουντάρα φέτος να είναι δίπλα τους. Και εκείνος επέλεξε να είναι εδώ για έναν λόγο. Επειδή με αγαπάει και σε αγαπώ και εγώ. Σου χρωστάω πάρα πολλά» κατέληξε η παρουσιάστρια.