«Έχουμε μετακομίσει οκτώ φορές σε...» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Κομματά για το παιδί της και τον Γιώργο Σαμαρά

«Το μωρό μάς έδεσε περισσότερο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουμε μετακομίσει οκτώ φορές σε...» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Κομματά για το παιδί της και τον Γιώργο Σαμαρά

Καλεσμένη στην «Πρωινό μας» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/11 η Κωνσταντίνα Κομματά, η οποία μίλησε για τον σύζυγό της, Γιώργο Σαμαρά, το μωράκι τους (δείτε εδώ ένα τρυφερό βίντεο) και τη ζωή τους.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Κομματά

«Είμαστε μαζί με τον Γιώργο έξι χρόνια. Η κόρη μας είναι 1,5 έτους και είναι το πρώτο εγγόνι της οικογένειας. Ζούσαμε στην Κρήτη την περίοδο του κορωνοϊού. Μείναμε στην Κρήτη τρία χρόνια, γέννησα εκεί. Έχουμε μετακομίσει οκτώ φορές σε έξι χρόνια. Άλλαξαν οι ισορροπίες μετά τη γέννηση του παιδιού.

Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε. Το μωρό μάς έδεσε περισσότερο με τον Γιώργο. Η κόρη μας είναι ανεξάρτητη, δεν μας έχει δυσκολέψει καθόλου. Ο Γιώργος, όταν λείπω, κρατάει το παιδί μόνος του. Ο Γιώργος βοηθάει πολύ με το παιδί.

Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν οι Συμμαθητές. Δούλεψα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για έξι μήνες», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Το νέο σπίτι του ζευγαριού

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή.

Κωνσταντίνα Κομματά