«Τι να πούμε τώρα ρε παιδιά; Αφού...» - Η ενόχληση της Ελένης Βαϊτσου όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή

«Δε δίνω δικαίωμα για να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι να πούμε τώρα ρε παιδιά; Αφού...» - Η ενόχληση της Ελένης Βαϊτσου όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Ελένη Βαΐτσου στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ποντικοπαγίδα“. Η ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της.

Να υπενθυμίσουμε πως αναφέρεται στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Φαίης Σκορδά, Νίκο Ηλιόπουλο.

Η απάντηση της Ελένης Βαϊτσου για την προσωπική της ζωή

«Τι σχέση έχουν τα σχόλια που μπορεί να γράφονται για την προσωπική μου ζωή με το ότι είμαι νέα και λαμπερή; Οι μεγάλοι άνθρωποι δεν έχουν σχέσεις; Με ενοχλεί όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή, ενώ από μόνη μου δε δίνω δικαίωμα για να ασχοληθεί κάποιος. Δε θέλω να εκθέτω την προσωπική μου ζωή αλλά δε θα την κρύψω κιόλας. Ποιος παπαράτσι ρε παιδιά; Που είναι οι παπαράτσι; Είμαστε στην Αθήνα και μιλάμε για μένα τώρα, δηλαδή…. ποιος παπαράτσι; Δεν έχω δει ποτέ να με κυνηγάνε… Μόνη σαν το λεμόνι; Τι να πούμε τώρα ρε παιδιά… Αφού δεν απαντώ σε τέτοια», είπε χαρακτηριστικά να πει η Ελένη Βαΐτσου.

Η διαφορά ηλικίας με τον φημολογούμενο σύντροφό της

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και μάλιστα έχουν καταφέρει να τα βρουν ακόμα και στο θέμα της ηλικίας μιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος, έχει γεννηθεί στις 19 Νοέμβρη του 1983 και άρα είναι 39 ετών, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1986 και είνια 36 ετών.