«Με το Παρά Πέντε υπέστη μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου»

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με το Παρά Πέντε υπέστη μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και την δημοσιογράφο Βίκυ Αλεξανδροπούλου μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/11 ο Δημήτρης Πετρόπουλος ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απρόσμενη μεγάλη επιτυχία με το Παρά Πέντε, την ενασχόληση του με την εκπαίδευση και την σημασία του restart στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πετρόπουλου για το Παρά Πέντε

«Από το 1999 είμαι στην εκπαίδευση και άρχισε να μου αρέσει αυτή η σχέση με τα παιδιά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας η οποία είναι ανεκτίμητη. Η επιτυχία που είχε το Παρά Πέντε, επειδή συνέπεσε και με ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων που ήμουν στο Εθνικό θέατρο, ήταν το χρυσό πακέτο για να υποστώ – με τη θέληση μου βέβαια – μια βίαιη αλλαγη στη ζωή μου. Γιατί η αλλαγή ήταν βίαιη.

Ήμουν ήδη εκπαιδευτικός στα βουνά της Ηπείρου και την δεύτερη χρονιά του Παρά Πέντε ερχόμουν εδώ κάθε Παρασκευή για να κάνω γύρισμα και να γυρίσω να κάνω μάθημα την Δευτέρα».«Εκεί που νομίζω ότι γίνεται restart εκ βαθέων είναι όταν πρέπει να αποχωρηστείς κάτι. Αυτό γίνεται στους θανάτους και στα τελειώματα των ερωτικών σχέσεων. Τα πένθη τα βιώνουμε πολύ βαριά και ανίατα, δεν τα υπερβαίνουμε αλλά μαθαίνουμε να τα αντέχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πετρόπουλος, που πρόσφατα μίλησε και για το metoo.

Το βιογραφικό του

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Γιούγκερμαν (2018), Ολεάννα (2017), Λούλου (2015), Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν (2015). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Ο Θεατής (2016), ΓΡΑΙΓΟΣ (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Οι Απαράδεκτοι (1991), Στο Παρά 5 (2005).

Δημήτρης Πετρόπουλος