«Δεν αρμόζει σε μένα...» - Η Φαίη Σκορδά κάλεσε στο αέρα της εκπομπής της την Ιωάννα Σουλιώτη για να λύσουν την παρεξήγησή τους

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της δεύτερης για το Πρωινό Μας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν αρμόζει σε μένα...» - Η Φαίη Σκορδά κάλεσε στο αέρα της εκπομπής της την Ιωάννα Σουλιώτη για να λύσουν την παρεξήγησή τους

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Σουλιώτη σε συνέντευξή της για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά (διαβάστε τες εδώ) η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στην Ιωάννα Σουλιώτη

«Επειδή θέλω να κοιμάμαι το βράδυ ήσυχη… Διάβασα μία συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Σουλιώτη και θέλω να το κάνω, γιατί έτσι είναι το σωστό, και αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό μας και δεν ήταν αυτό που αρμόζει σε εμένα, στην εκπομπή και στην ίδια προφανώς… Συγγνώμη που σε κάλεσα στις 12 τη νύχτα. Τότε ηρεμώ και με όλα…» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά, βγήκε τηλεφωνικά η Ιωάννα Σουλιώτη και είπε με τη σειρά της: «Πραγματικά στενοχωρήθηκα για εκείνη τη συνέντευξη που είχε δοθεί και πετσοκόφτηκε. Ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που είχα δώσει κι εκνευρίστηκα. Και γι’ αυτό άλλωστε μίλησα στο περιοδικό ΕΓΩ για τον λόγο αυτό».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά την κάλεσε την επόμενη Δευτέρα στο πλατό της πρωινής εκπομπής της, μια πρόταση που αποδέχτηκε η Ιωάννα Σουλιώτη.

Τι είχε πει η Σουλιώτη στην εκπομπή της Σκορδά και έγινε αυτός ο ντόρος

«Ξεκίνησα στο χώρο του μόντελινγκ στα 18 μου, αν και τότε ξεκινούσαν στα 16. Ο χώρος μού φέρθηκε πολύ καλά, δεν έχω κανένα παράπονο. Έκανα φωτογράφιση για την Vogue Ισπανίας, όταν εδώ δεν ήθελαν Ελληνίδες στα περιοδικά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε:: «Έχω δει φέτος λίγο το GNTM, μου φαίνεται υπερβολικό. Οι οντισιόν που βλέπετε στο GNTM δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κοπέλα σε κάστινγκ και να της πουν ότι είναι χοντρή ή ότι πρέπει να ξυρίσει τα μαλλιά της».

«Εκνευρίζομαι με το GNTM γιατί δεν καταλαβαίνουν την ψυχολογία των παιδιών που εκτίθενται σε πανελλαδικό επίπεδο. Αυτό για την ψυχολογία είναι βαρύ και δεν μου αρέσει», κατέληξε.