Σε σχέση η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαϊδη - Παίκτης βόλεϊ και κατά πολύ μεγαλύτερός της ο νέος σύντροφός της

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του που πρόδωσαν τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Χαμό έκανε χθες 3/11 η φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή με την Μελίνα Νικολαϊδη από την ώρα που γυμνάζονται και συγκεκριμένα που κάνουν pilates (δείτε εδώ την φωτογραφία). Μάλιστα, η τραγουδίστρια τάγκαρε και τον ιδιοκτήτη του στούντιο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Ο 34χρονος παίκτης βόλεϊ φαίνεται πως είναι ζευγάρι με την Μελίνα, αν κρίνουμε από τα σχόλια της κάτω από τις φωτογραφίες του στο Instagram.

«Mine»,«Τι άντρα κυκλοφορώ» είναι μερικά από τα σχόλια και μάλιστα ο 34χρονος είχε ταξιδέψει μέσα στον Οκτώβριο και ο ίδιος στο Λονδίνο όπου η Μελίνα σπουδάζει.

Τα σχόλια της Μελίνας Νικολαϊδη κάτω από τις φωτογραφίες του φημολογούμενου συντρόφου της

Τα σχόλια της Μελίνας Νικολαϊδη κάτω από τις φωτογραφίες του φημολογούμενου συντρόφου της 

Τα σχόλια της Μελίνας Νικολαϊδη κάτω από τις φωτογραφίες του συντρόφου της 

Τι σπουδάζει η Μελίνα στην Αγγλία

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη που έφυγε για σπουδές υποκριτικής στην Αγγλία.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους.

Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της.

Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.