«Έφυγε σήμερα το πρωί...» - Η Μαριόν Μιχελιδάκη ανακοίνωσε "μουδιασμένη" τα δυσάρεστα μέσα από την εκπομπή της

«Δεν έχω λόγια...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έφυγε σήμερα το πρωί...» - Η Μαριόν Μιχελιδάκη ανακοίνωσε

Με έναν διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε σήμερα 4/11 η εκπομπή της Μαριόν Μιχελιδάκη, με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται συγκλονισμένη και "μουδιασμένη".

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον χαμό του συναδέλφου της, Αντώνη Σκυλλάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής για αυτό και η ίδια θέλησε να πει δυο λόγια.

Τα συγκινητικά λόγια της Μαριόν Μιχελιδάκη για την απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου

«Θέλουμε να πούμε ένα αντίο, μια απώλεια στο δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σκυλλάκος, ένας άνθρωπος τον οποίο είχαμε πραγματικά συναντήσει, εγώ από τα πρώτα βήματα της δικής μου πορείας στον ΣΚΑΙ. Ένας άνθρωπος με μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγό του, την Ευαγγελία που επίσης ήμασταν μαζί από τον ΣΚΑΙ και μετά μαζί με την Ευαγγελία στην ΕΡΤ. Δεν έχω λόγια, Ευαγγελία μου! Συλλυπητήρια πραγματικά και στο παιδάκι τους», είπε η παρουσιάστρια.

Πότε θα γίνει η κηδεία του

Καταγόταν από τη Λάρισα και, μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής στο «Εθνος», Διευθυντής Σύνταξης στον "Ελεύθερο Τύπο" και είχε συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη επιτυχημένων ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Η κηδεία του δημοσιογράφου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (5/11) στο κοιμητήριο των Μελισσίων. Ο Αντώνης Σκυλλάκος ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστιάννα. Τον Αύγουστο του 2021 ο Αντώνης Σκυλλάκος είχε συγκινήσει με τον αποχαιρετισμό στον εξάδελφό του και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκο.