«Δέχτηκα τρομερό bullying» - Η αποκάλυψη του Θανάση Ευθυμιάδη 27 χρόνια μετά το τέλος του Ντόλτσε Βίτα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δέχτηκα τρομερό bullying» - Η αποκάλυψη του Θανάση Ευθυμιάδη 27 χρόνια μετά το τέλος του Ντόλτσε Βίτα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, την Παρασκευή 4/11, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και μίλησε για την ζωή που έχει επιλέξει να κάνει τα τελευταία χρόνια και την οποία προάγει μέσα από τα social media του (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε χαμό), αλλά και μέσα από την τηλεόραση, πλέον, με την εκπομπή του "Ρίζες".

Ο ηθοποιός, όμως, αναφέρθηκε και στην καριέρα του στην υποκριτική, κάνοντας μία τρομερή αποκάλυψη για την εποχή που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς Ντόλτσε Βίτα.

Η αποκάλυψη του Θανάση Ευθυμιάδη για το Ντόλτσε Βίτα

«Η μεγάλη αλλαγή μέσα μου έγινε όταν πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου και κάναμε κορίτσια. Βλέποντας αυτό το θεϊκό ον από μωρό – ήμουν μέσα και στους δυο τοκετούς – κατάλαβα ότι για να είμαι άξιος πατέρας τους πρέπει να καλλιεργήσω περισσότερο τις ευαισθησίες μου. Σταμάτησα τα ανταγωνιστικά σπορ και άρχισα γιόγκα και διαλογισμό. Σταμάτησα να βλέπω ταινίας βίας και άρχισα να βλέπω ντοκιμαντέρ για τη φύση.

Δε νομίζω ότι έχω αφήσει πληγή σε γυναίκα. Πάντα στις σχέσεις μου ήμουν νούμερο δυο. Τώρα στην οικογένειά μου μπαίνω νούμερο τέσσερα πολλές φορές και νούμερο πέντε γιατί πήραν ένα θηλυκό γατάκι τώρα τα κορίτσια… Με έχουν ταρακουνήσει γυναίκες αλλά περνώντας τα χρόνια κατάλαβα ότι αυτά τα ταρακουνήματα ήταν σπουδαία μαθήματα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η δική μου γενιά είμαστε τα θύματα του lifestyle. Είμαστε η πρώτη γενιά γιατί τότε είχαν βγει τα lifestyle περιοδικά και πιστέψαμε αυτό που μας πλάσαραν… Όλα αυτά που μας δίνανε είχαν σχέση με υλικές κατακτήσεις. Η πιο σημαντική πολυτέλεια που επέτρεψα στον εαυτό μου έχει να κάνει με το ότι είχα όποιο αυτοκίνητο ήθελα, όποια μηχανή ήθελα, όπου ήθελα να πάω στον πλανήτη γη πήγα.

Είχα τρία αυτοκίνητα και πέντε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, κράτησα ένα μικρό αυτοκινητάκι και ένα σκουτεράκι για να πηγαίνω στο κέντρο. Νιώθω πιο ελεύθερος. Μου είπαν εκδότες lifestyle περιοδικών ότι με την οικογένεια μου ήμασταν το πιο ακριβό παπαρατσικό, γιατί δεν δεχόμασταν να φωτογραφηθούμε με τα παιδιά. Συμπονώ τους παπαράτσι, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρουν μία δική τους ευτυχισμένη ζωή και να σταματήσουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων».

Όσον αφορά το συμβάν που τον στεναχώρησε, δήλωσε: «Λυπήθηκα όταν δημοσιογράφοι δεν κινήθηκαν δεοντολογικά, πήραν συνέντευξη από έναν άνθρωπο που δεν ήταν καλά στην υγεία του και όσα είπε δεν ήταν αληθινά. Η συνάδελφος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε “άλλα μου είπαν και άλλα έκανα”. Έχει λυθεί το ζήτημα και δεν θέλω να δώσω συνέχεια».

Και κατέληξε: «Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το Dolce Vita. Με σταματούσαν γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν “δεν ντρέπεσαι; πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”. Κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν μου έλεγε κάποια κυρία “μα πώς τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”, της έλεγα “θέλεις να σου δείξω;”».

Ο λόγος που σταμάτησε την τηλεόραση

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών.

Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».